IMM vetoaa Haydarpasa-tarjoukseen maanantaina!

ibb sirkeci ja haydarpasa-asema he halusivat saada heille tarjouksena
ibb sirkeci ja haydarpasa-asema he halusivat saada heille tarjouksena

15 tuhat TL, josta keskustellaan 2: n vuotuisessa Hezarfen Consultancy Limited Company -yrityksessä, joka kuuluu entiseen Okçular-säätiön pääjohtajaan, jonka TCDD: n historiallinen Haydarpaşa ja Sirkeci-rautatieaseman varastot saivat 10-vuotuiseksi vuokrasopimukseksi, ja IBB poistettiin laittomasti lentosuhteista. 5 päivä sen jälkeen kun tarjouspääoma oli 1 miljoonaa puntaa näytti nousevan. IMM hakee maanantaina alueellista hallinto-oikeutta valittamaan tarjouspäätökseen. Anatolian oikeustalon ihmisistä tehdään rikosvalitus.

SözcüOzlem Guvemli'ninin raportin mukaan; ”Istanbulin pääkaupunkikunta siirtyy maanantaina Haydarpasa-rautatieaseman tarjouskilpailuun. IMM hakee maanantaina (lokakuu 21) kunnanhallinto-oikeuteen valittaakseen tarjouksen lainvastaisesta poistamisesta. Anatolian oikeustalon ihmisistä tehdään rikosvalitus.

IMM SözcüMurat Ongun kertoi maanantaina 09.30'dan alueellisessa hallinto-oikeudessa antamassaan lausunnossa ilmoittavansa hakevansa tarjouksen peruuttamista. Ongun, 11.30'da Anadolu Courthouse, rikosoikeudellinen vastuu tehdään tarjouksesta vastuussa oleville henkilöille soittamalla kaikille lakimiesten tuelle.

TARJOUKSEN HISTORIA

TCDD julkaisi lokakuussa 29 tarjouskilpailun vuokrata 15 tuhatta neliömetriä tyhjäkäynnin varastotilaa historiallisissa Haydarpaşan ja Sirkeci-asemilla 4ille vuosittain käytettäväksi kulttuuri- ja taidetapahtumissa. 2019-tarjous jätettiin tarjoukseen, jonka liikenne- ja infrastruktuuriministeriö piti ıcı pelotteena ja hylkäsi IMM: n osallistumisen.

Hezarfen Consultancy Limited Company, jonka omistaa HMseyin Avni Önder, entinen IMM-työntekijä, 33, joka oli Okçular-säätiön toimitusjohtaja viime aikoihin saakka, ja İBB Kültür A.Ş.-İSBAK-Metro A.Ş tytäryhtiöt. 'jäin muodostama konsortio.

Tarjouskilpailussa, jossa TCDD on määrittänyt arvioidun kuukausivuokra-arvon 30 tuhatta TL, Hezarfen Consultingilla on 10 tuhat TL ja 300 tuhat TL kuukaudessa.

Tarjousten ilmoittamisen jälkeen 15 ilmoitti, että osapuolia kutsutaan neuvotteluihin päivän kuluessa, ja päätti tarjouksen. Vaikka tarjouskilpailukomission odotetaan kutsuvan osapuolet neuvottelemaan, saatiin tietää, että tarjous pidettiin lokakuussa 18, että IMM: tä ei edes kutsuttu ja että ne poistettiin kirjallisesti. Ilmoitettiin, että yksin tarjouskilpailuun kutsuttu Hezarfen Consulting kasvatti määrää 350 tuhanteen puntaan ja sai tarjouksen.

100 FLOOR KASVU PÄÄOMAA

Hezarfen Consulting, keskustelujen painopiste, on käynyt läpi merkittävän muutoksen tarjousprosessissa. Yrityksen perusti Hüseyin Avni Önder, joka jätti työpaikkansa IMM: n PR-osastolla lokakuussa, 3, elokuun 2015, pääomaa 9 tuhatta TL.

2018: n alkuun asti Önder toimi Archers-säätiön toimitusjohtajana. Kuukausittain 350 tuhatta puntaa vastineeksi 15: lle, joka vuokraa vuosittain keskustelua luovan yrityksen historiallisen aseman varastot. 10 tuhat TL 4 miljoonaa TL huutokaupan jälkeen sai tietää, että 1 miljoonaa. Istanbulin kauppakamarin tietojen mukaan Hezarfen Consulting teki yleiskokouksen päätöksen pääoman korottamisesta lokakuussa 5, eli 9 päivää sen jälkeen, kun tarjouskilpailu 2019, ja päätös tehtiin Istanbulissa 16. Notaarin vahvistama.

Istanbulin kaupparekisterikeskus rekisteröi yhtiön pääomankorotustodistukset lokakuussa 14. 2019 tuhatta puntaa pääomaa, 10 kertaa kasvoi kasvattamalla 100 miljoonaa puntaa.

18-LOKAKUUN PÄIVÄ JULKISTETTU KAUPPArekisterissä

Yhtiön pääomankorotuspäätös julkaistiin kaupparekisterin lehdessä lokakuussa 18, jossa heidät kutsuttiin yksin tarjouksen neuvotteluosaan. Sanomalehden ilmoituksen mukaan Hüseyin Avni Önder käytti pääomankorotusta luopumalla omista veloistaan ​​770 tuhatta puntaa yritykselleen. Hän lupasi loput maksaa kahden vuoden kuluessa.
Sanomalehden ilmoitus kuuluu seuraavasti: ”Yhtiön pääoman arvo on 25,00 miljoonaa TL, joka on jaettu tuhanteen 40 osakkeeseen, joiden arvo on 1 Turkin liira. Tämän pääoman jakautuminen on seuraava:

Hüseyin Avni Önder: 25 miljoonaa TL, joka vastaa tuhatta Turkin liiran arvoista 40-osaketta, on sitoutunut täysin salaiseen yhteistyöhön. Kaikki vanha pääoma maksettiin. Tällä kertaa korotetusta pääomasta tuhatta TL 1 maksettiin saamisista osakkeenomistajille. 770 lokakuu 9 päivämäärä -2019 / 2019, jossa pääoma maksetaan, on maksettava osakkeenomistajille 110 lokakuu 9 päivämäärä-2019 / 2019. Loppuosa luvattavista osakkeista maksetaan 111 kuukauden kuluessa. "

IMAMOGLU NÄYTETÄÄN kovaa reagointia

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu reagoi erittäin ankarasti İBB: n tytäryhtiöiden laittomaan eliminointiin Haydarpaşa- ja Sirkeci-tarjouksista ja sanoi: ”Me toimitamme heidät tuomioistuimeen ja teemme rikosvalituksen. 16 miljoonaa ihmistä valitsi minut tähän. Mikä on motivaatio, jonka perusteella henkilölle, joka on perheenjäsenten johtaja, joka kuuluu perheenjäsenille, jotka saivat palkkaa IMM: ltä, tuhatta puntaa 3? Mikä tahansa tämä motivaatio on, se leviää muihin paikkoihin. Käytämme oikeuttamme hänelle .. Imamoglu painotti olevansa erittäin vihainen Istanbulin puolesta ja sanoi: ”Tällä tavoin ihmiset, jotka eivät tiedä käyttäytymistapaa julkisten hyödykkeiden suhteen ja jotka eivät kanna tätä moraalia, houkuttelevat valtion kansalaisia ​​kansalle ja huomenna muita asioita. Emme salli tätä

2-VUOSIKERTOMUSYRITYKSEN ASIAKKAAT

2 ilmoittaa "Tuhat tiedettä erittäin taitava itsenäinen itsenäinen verkkosivustollaan. Nykyään PTT, TCDD, Beyoğlu kunta, säätiön osallistuminen, Okçular-säätiö, Türk Telekom, Turkish Airlines, TRT, Halkbank, kiinteistöjen asuminen, Marmaray, World Etnospor Confederation, İGA. , Borsa İstanbul, Anadolu Agency.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoa henkilöstä Levent Ozen
Joka vuosi suurnopeusjunaverkon sektori, Euroopan johtava kasvava Turkissa. Rautatieliikenteen investoinnit, jotka nopeuttavat nopeita junia, kasvavat edelleen. Lisäksi investoinnit kaupunkiliikenteeseen ovat monien yritysten kotimaisen tuotannon loistavat tähdet. Se on ylpeä siitä, että Turkin suurten nopeuksien tren-kansallinen junatuotanto on aloitettu kotimaan raitiovaunu-, kevyt- ja metroajoneuvojen lisäksi. Olemme erittäin iloisia tässä ylpeässä pöydässä.

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar