IMM-, Haydarpaşa- ja Sirkeci Station -menettelyjen peruuttamishakemus

ibb haydarpasa ja sirkeci hakivat tarjouksen peruuttamista
ibb haydarpasa ja sirkeci hakivat tarjouksen peruuttamista

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem İmamoğlu -puhelun johdosta kymmeniä lakimiehiä nosti alueellisessa hallinto-oikeudessa oikeudenkäynnin TCDD: n Haydarpaşa- ja Sirkeci-asema-alueiden tarjouskilpailun peruuttamiseksi. Asianajajat tekivät tarjoajista rikosvalituksen Istanbulin syyttäjävirastolle.

Istanbulin pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Imamoglu, joka on Istanbulin ihmisille kuuluva, erittäin henkisiä paikkoja Istanbulille, ”Haydarpasa ja Sirkeci Station -alueet tarjoavat Istanbulin pääkaupunkikunnan eliminoimiseksi. İmamoğlu kertoi pyrkivänsä voittamaan nämä kulttuurin ja taiteiden käyttöön tarkoitetut alueet ja estämään uuden pettämisen Istanbulissa. Hän ei seuraa prosessia tavanomaisella tavalla, ja hän haluaa, että tämän haluavat katsoa 23-kesäkuun tulosten silmiin. Imamoglu kehotti kaikkia ryhtymään toimiin tässä asiassa kymmeniä lakimiehiä, jotka olivat hakeneet käräjäoikeuteen ja pyysivät tarjouksen peruuttamista. Tämän jälkeen lakimiehet tekivät rikosvalituksen Istanbulin pääministeriölle tarjoajista.

PERUSKOKOUS YHTEISEN YHTIÖN kanssa

TCDD-, Haydarpaşa- ja Sirkeci-asemat, noin 29 tuhatta neliömetriä varastotilaa tyhjäkäynnillä, joita ei saa käyttää kaupalliseen toimintaan. X 4 kuukausivuokrahinta lokakuussa 30 tuhatta puntaa tarjous. Finalistit olivat Hezarfen Consulting Limited Company ja konsortio, joka koostui İB: n tytäryhtiöistä Kültür AŞ, İSBAK, Metro İstanbul ja Medya AŞ. IMM-konsortio tarjosi 100 tuhatta kuukaudessa ja Hezarfen Consulting tarjosi 300 tuhatta TL. Tarjouskilpailulautakunta ilmoitti, että osapuolet kutsutaan neuvottelemaan 15 päivän kuluessa. Päivittäisen 15-prosessin lopussa tarjouskilpailulautakunta ilmoitti, että tarjouskilpailu tehtiin yritykselle tuhatta tonnia 350 vuokraavasta neuvottelukokouksen jälkeen, jonka oli kutsunut vain Hazerfen Consulting Company. Tulos faksattiin IMM: lle, jota ei kutsuttu neuvottelemaan. İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu ilmoitti seuraavansa prosessia Istanbulin kansan puolesta prosessin loppuun saakka.Hän sanoi, että kaikki Istanbulin lakimiehet voivat osallistua lakimiesten vastalauseisiin.

LAINSÄÄNNÖKSET IMAMOGLUN PYYNTÖN MUKAAN

Tämän Imamoglu-huippukokouksen oikeusprosessin aloittaneet lakimiehet väittivät tänään, että lokakuussa 14 järjestetty tarjouskilpailu oli ristiriidassa lakien, julkishallinnon ja hallinnollisen säästötoimenpiteiden kanssa kansalaisten eduksi ja Istanbulin sekä 16 miljoonien Istanbulit-maiden etujen kanssa. IMM: n lakimiehet totesivat TCDD: n tehneen suuren virheen ja perustivat peruuttamisen syyt ja rikosvalitukset:

TARJOUS VÄÄRIN

”TCDD on valtion talousyritys, joka perustettiin asetuksella (asetus nro 233). Tämän asetuslain mukaan siihen ei sovelleta yleistä kirjanpitolakia ja julkisia hankintoja koskevaa lakia eikä tilintarkastustuomioistuimen tarkastusta.

koska se ei kuulu valtion Tender lain, TCDD vuokrasopimukset, perusteella myönnettyjen mainitun asetuksesta 'Turkin tasavallan valtionrautateiden Kiinteä Rent asetus pääosaston' tehdään perustuu. Haydarpaşan ja Sirkeci-asema-alueiden tarjouskilpailu järjestettiin myös asetuksessa määritellyn suljetun tarjousmenettelyn mukaisesti. Asetuksessa muita tarjouskilpailumenettelyjä koskeviin säännöksiin sovelletaan sääntöä, jonka mukaan "neuvottelumenettelyä voidaan soveltaa tapauksissa, joissa tulosta ei voida saavuttaa tai jos tarjoajia ei ole tarpeeksi", mutta tällaista mahdollisuutta ei ole määritelty Kapalı-suljettuun tarjousmenettelyyn ". Sääntö 40. Artikkelissa millaisia ​​päätöksiä TCDD voi tehdä Kapalı-suljetun tarjouskilpailumenettelyn lopussa, bağlanmış on määritetty, ja niiden joukossa tarjousta ei jatketa ​​neuvottelumenettelyn mukaisesti. Hallinto-oikeuden kannalta ymmärretään, että tässä on "huomattava menettelyllinen vammaisuus". 4 Tarjouskilpailun lopussa lokakuussa komissio ilmoitti kutsuttavansa neuvottelukokouksen Hezarfen Consultancy Limited Company: n kanssa IMM-tytäryhtiöiden muodostaman liikekumppanuuden kanssa. Neuvottelupäivänä IMM Affiliates -yhtiön muodostama liikekumppanuus jätettiin kuitenkin tarjouskilpailusta pois ja tarjous annettiin Hezarfen Danışmanlık Ltd.Ştille. TCDD kutsui myös IMM-kumppanien konsortion neuvottelemaan. Tämä tarkoittaa, että tarjouskilpailukomission mielestä IMM-tytäryhtiöiden yhteenliittymä pitää sitä riittävänä tarjouksen tekemiseen. Myöhemmin IMM-tytäryhtiöiden kumppanuuden riittämättömyys merkitsee sitä, että komissio suorittaa toisen kaupan, joka on sen ensimmäisen kaupan vastainen. Hallintolain tapauksessa tämä on tyypillinen 'Aihe' elementtivammaisuus. Valtioneuvostossa on päätöksiä tähän suuntaan. "

PERUUTTAMISEN PERUSTELUT LAKISTA

2- TCDD-tarjouskilpailukomission päätöksessä poistaa IMM-konsortio seuraavista huomioista: - "Kaikilla tarjoajilla, jotka ovat yhteisyrityksiä, ei ole toimitettu" työkokemustodistusta ", - ', -' assosiaatiosopimuksen 19. Artiklan c alakohdassa, kumppanuussopimuksen määräyksissä, tarjouksen jälkeen tehtävissä sopimuksissa ja tarjousasiakirjoissa annetaan maininta siitä, että kyse on ”.

Nämä kolme syytä ovat lainvastaisia ​​vain kolmesta syystä:

A- Tältä osin eritelmässä ei ole velvollisuutta. Erillisen työkokemusasiakirjan etsiminen on komission tulkintaa, eikä se perustu mihinkään lakiin. Tässä vaiheessa myös seuraavat tiedot ovat tärkeitä: Vaikka eritelmässä vaaditaan 4.000.000,00 TL -kokemustodistusta, Kültür A Has on esittänyt 274.798.951,77 TL: n viimeisenä vuoden työkokemustodistuksena. Päätös tarjousten poissulkemisesta on laiton, sillä velvollisuus hakea työkokemustodistuksia muista yrityksistä on myös huomionarvoista: TCDD Leasing -asetuksen 38. Artikkelin mukaan tarjouskuoret avataan, jos tarjouksen riittävyys tarkoittaa. IMM: n tarjouskuori avattiin lokakuussa 4 järjestetyssä tarjouskilpailussa, koska asiakirjat pidettiin riittävinä. Lokakuun 18-toisessa tarjouskilpailussa päätettiin kuitenkin poistaa. Tämä on selvästi laitonta käytäntöä.

B- Vaikka on kirjoitettu lause, jolla on sama merkitys, se on ristiriidassa D HONESTY olan -säännön kanssa, joka on yksi oikeusperusteista. Artikla, määritettäessä ja tulkittaessa sopimuksen tyyppiä ja sisältöä, riippumatta vahingossa käytetyistä sanoista tai todellisen tarkoituksen piilottamiseksi todellisesta ja yhteisestä tahdosta riippumatta, perustuu sääntöyn bağlanmış. C - Kumppanuutta muodostavien henkilöiden välinen sopimus sitoo vain kumppaneita. Se ei sido kolmannen osapuolen TCDD: tä. Siksi näkemyksellä, että sopimus on parempi kuin TCDD: n kanssa tehtävä sopimus ja tarjousasiakirjat, puuttuu oikeusperusta. on selvästi säännelty. Hezarfen Consulting Company -yhtiön edustajien tapaamiset ministeriön kanssa, johon tarjouskilpailulautakunta kuuluu, heijastuivat lehdistölle. Neuvottelujen tuloksena tarjous oli purettava ja uusi tarjouskilpailu oli avattava. Tämän noudattamatta jättäminen on hallinnollisen lain mukaan ”perusmenettelyn mukainen” vammaisuus.

IMM: n laillinen velvollisuus

3- Kun tarjouskilpailu on käynnissä, Istanbulin pääkaupunkiseudun kunta, 5216 / o kuntalain 7 §, numeroidaan 3, ja historiallisen ja kustannusarvon mukaisen kiinteän omaisuuden vuokrausta koskeva asetus. Artikkelin mukaan TCDD: lle on haettu suoraa vuokrausta neuvottelumenettelyllä; kuitenkin myös tämä pyyntö hylättiin. 5216 nro 7. o) on antanut suurkaupunkien kunnille tehtäväksi säilyttää historiallinen rakenne sekä kaupungit ja historiallisesti tärkeät paikat ja toiminnot ". Haydarpaşan ja Sirkeci-rautatieaseman tarjouskilpailun kohteena olevien kiinteistöjen suojaaminen, joilla on laissa määritelty pätevyys, on itse IMM: n velvollisuus. Tämän lakisääteisen säännön vastainen vuokramenettelyn avaamista koskeva hallinnollinen menettely on olennaisesti lain vastainen. Tätä "hylkäämispäätöstä" vastaan ​​hallinto-oikeus aloittaa myös peruutusoikeudenkäynnin, jonka tarkoituksena on keskeyttää täytäntöönpano.

LAITTEEN TAVOITE EI VASTAA

4- Tarjouskilpailussa vastustimme Hezarfen Limited Company: n toimittamia TL 20.000.000,00 -laitteita koskevia asiakirjoja sillä perusteella, että ne eivät täytä vaatimuksia. TCDD: n hallinto ei kuitenkaan vastannut tähän vastalauseeseen. Lisäksi, koska IMM-konsortion tekninen kartoitus on riittävä, perusteellista syytä ei voida soveltaa. Toisaalta, kuten vetoomuksessamme todetaan; On myös tärkeää, että Hezarfen Consultancy Company -yrityksen arvonlisäverokannassa ei ole eritelmän säännöksiä; koska laskelman olisi pitänyt tehdä ilman arvonlisäveroa. "

SODAPELIT VASTUUHUISUUDESTA HENKILÖSTÖSÄÄNNÖTÄ

IMM: n lakimiehet korostivat hakemuksensa lopussa seuraavaa: ”Yhteisyrityksen perustamisen tavoitteena on täysin täyttää tarjousehdot. Siksi on yhteisyrityksen tavoitteen vastaista odottaa kunkin kumppanin toimittavan työkokemustodistuksen. Lisäksi kunnan tytäryhtiöiden välillä on allekirjoitettu perusteluna mainittu liikekumppanuussopimus, joka sitoo vain allekirjoittajaa. Pelkästään tulkintapohjaiset hankintakomission lausunnot ovat rehellisyyden sääntöjen vastaisia. Mainitsemistamme syistä molemmat peruutusasiat on tehty täytäntöönpanon lykkäämiseksi hallinnollisessa oikeuslaitoksessa, ja Anatolian pääministerille on tehty valitus tarjouksen järjestäjistä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13
tsaari 13

Hankintailmoitus: Rautatie II: n ja Rautatie III: n lauttojen valmistelu toimintaan

Marraskuu 13 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar