IMM eliminoi vaarat pysähtyneessä metrolla

ibb eliminoi vaarat pysähtyneissä metroissa
ibb eliminoi vaarat pysähtyneissä metroissa

IMM harkitsee uudelleen metrohankkeita, jotka lopetettiin taloudellisten ongelmien takia, mikä saattaa olla vaaraksi kaupungille. IMM-rautatiejärjestelmän osasto, Kirazlı- Halkalı alkoi poistaa linjan vaarat pysyvillä pinnoitustöillä.

Istanbulin pääkaupunkikunta (IMM) asettaa etusijalle rautatiejärjestelmät liikenneongelman ratkaisemiseksi ja antaa kaupungin ihmisille hengityksen. Istanbulin metropolialueen kunnanjohtaja pormestar Ekrem İmamoğlu, joka pitää metroinfrastruktuuria erittäin tärkeänä kuljettaa Istanbulia tasolle, joka voi kilpailla maailman metropolien kanssa, kehotti nopeuttamaan hankkeita, jotka olivat hidastuneet tai kokonaan pysähtyneet siitä hetkestä, kun se sai tietoja, ja tunnistamaan vaaralliset tunnelituotottelut. IMM Rail System -osaston päällikkö Pelin Alpkökin kertoi toimineensa heti myös tämän ohjeen jälkeen.

Taloudellisten ongelmien takia Kirazlı- Halkalı Alpkökin selitti, että he alkoivat työskennellä metrohankkeessa saadakseen sen toiminnan takaisin ja sanoi: uz Olemme aloittamassa pysyvän pinnoitteen valmistamista pintaan ja tunneleihin vaarallisissa kohdissa olevien riskien poistamiseksi. Viimeistelemme työmme 2020: n ensimmäisellä neljänneksellä ja poistamme huolemme kahdessa vaarallisessa tunnelissa. ”

"Poistamme riskin pysyvällä pinnoitteella"

Pelin Alpkökin, 19 toukokuu 2017: n perusta perustettiin, mutta toistaiseksi kahdeksan prosenttia 9,7-kilometreistä Kirazlı- Halkalı löysi tutkimuksia metrolinjalla. Alpkökin, joka antoi tietoa aloitettavista töistä N2-leikkureilla Mimar Sinan -kadulla Bağcılarissa, kertoi tekevänsä tämän pisteen turvalliseksi maanrakenteen, tunneliosan ja maanjäristyksen riskin kannalta. Alkökin totesi, että väliaikainen pinnoite on keskimäärin kaksi vuotta käytetty ja että tämä aika tulisi tehdä ilman pysyvää pinnoitetta. Alpkökin antoi myös seuraavat tiedot:

T-tunnelit, joita emme tee, voivat tulla suojattomiksi pohjavettä ja maan liikkeitä vastaan. Saimme päätökseen samanlaisten pisteiden määrittämisen kaikissa pysäytetyissä projekteissa ja määrittelimme etenemissuunnitelman. Haluamme saada päätökseen metroprojektit, joita Istanbulites odottaa; meidän on poistettava ensisijaisesti riskialttiiden hankkeiden heikkoudet. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar