Haydarpaşa on kokonaisuus, jota ei voida uhrata tarjouskilpailunvastaiseksi

haydarpasa on kokonainen laiton tarjous, jota ei voida uhrata
haydarpasa on kokonainen laiton tarjous, jota ei voida uhrata

TCDD: n, Haydarpaşan ja Sirkeci-aseman alueet ja rakennukset, joita käytetään tarjouskilpailussa kulttuuri- ja taiteelliseen toimintaan Istanbulin pääkaupunkikunnan tarjouskilpailun jälkeen, mukaan lukien tarjouskilpailun lainvastainen poistaminen kansalaisten osallistumisella Haydarpasa-yhteisvastuuseen.

Haydarpaşa Solidarity ja kansalaiset esittelivät tänään presidentti Hasan Bektaşin ja Istanbulin seurakunnan johtokunnan sekä jäsenten kanssa lehdistötiedotteen tänään 20 (2019 sunnuntai) 13.00. Haydarpaşa Gara -kävely pidettiin.

”Haydarpaşa on kokonainen, laitonta tarjousta ei voida uhrata. Perusnauhan avasi TMMOB-arkkitehtuurikamarin puheenjohtaja Esin Köymen.

Puheenjohtajamme Hasan Bektaş sanoi lausunnossaan; Bakanlığı Liikenneministeriö antoi lausunnon ja vaati kunnan vetäytymään. Mutta kunta ei vetäytynyt. Tarjouskilpailu suljettiin suljettujen ovien takana torstaina kutsuttamatta Istanbulin pääkaupunkikuntaa. Tiedämme, että tarjouskilpailu puuttui ylhäältä. Voitko tarkastella syitä? Sanaa yhdessä ei käytetä, vaan se kirjoitettiin turkin kielellä. Mutta keihäs ei sovi säkkiin, näemme mitä tapahtuu. Lopetamme tämän tarjouksen. Ensimmäinen on kanssasi, toinen Kartalin oikeustalon tuomarien kanssa. Oikeus ilmenee ..

Lehdistötiedote oli seuraava;

Hyvät Kadıköylüler, Üsküdarlı, Maltepeliler, Istanbulin asukkaat!

Jotkut Haydarpaşan ja Sirkeci-aseman alueista ja niihin liittyvistä rakennuksista järjestettiin TCDD: n vuokraamana ”oletettua” kulttuuri- ja taidetoimintaa varten, 2. Jäljelle jääneet IMM-kumppanuusyritykset poistettiin tarjouskilpailusta veden anteeksipyynnöstä ilman kutsua. Ne toimitettiin tarjousosoitteeseen ja toimitettiin Okcular-säätiön entisen johtajan yritykselle Hezarfen Consulting.

Ensinnäkin haluamme todeta sen; Haydarpaşan ja Sirkeci-rautatieasemat ja takakurssit ovat kokonaisuus. Sitä ei saa käyttää, jakaa, hajottaa, vuokrata tai myydä millään tavalla sen keskeisen toiminnan, yleisen edun ja käytön vastaisesti.

Vielä tärkeämpää on, että Haydarpaşa ja Sirkeci-asema, joka on yksi tärkeimmistä Istanbulin identiteettielementeistä, ovat omaisuus, jota meidän on kannettava tuleville sukupolville säilyttäen niiden tärkeys, eheys ja toiminta.

Näiden tärkeiden hyödykkeiden suojaaminen ja käyttö niiden olennaisten toimintojen mukaisesti on meidän ja arkaluontoisten instituutioiden ja kansalaisten, samoin kuin suojalautakuntien, kuntien ja TCDD: n sekä niihin liittyvien hallintojen ja julkisten laitosten vastuu ja vastuu.

Kaupunkissamme, jälleen kerran maanjäristyksen todellisuuden edessä; Sirkeci-rautatieasema, Haydarpaşan rautatieasema, satama-, laituri- ja taka-alueet onnettomuuden sattuessa, etenkin meren yhteydessä kaupunkimme logistiikan kannalta, elintärkeän tarjoamisen ja evakuoinnin tärkeä merkitys, ilmenee selvänä ja kiistattomana todellisuutena.

Tämän selkeän tosiasian ja välttämättömyyden mukaisesti näiden alueiden yksityistäminen, jotka olisi saatettava täysimääräisesti julkiseen palvelukseen tarjouksilla, jotka toimitetaan osoitteeseen ilman laillista pätevyyttä, on yksi suurimmista kaupunkien pettämisistä.

myös; TCDD: n virkamiehet, jotka tekivät tarjouksen epäsäännöllisen osoitteen toimittamisesta yleisölle ja varoittivat jälleen kerran virkamiehiä välttämättömien velvollisuuksien täyttämisestä, ovat tietoisia julkisen vastuun ja Istanbulin pääkaupunkikunnan alueen merkityksestä alusta alkaen yrittäessään estää liikenne- ja infrastruktuuriministeriötä. kutsumme.

Me arkaluontoisina kansalaisina Kadıköylüler, Üsküdarlılar, Maltepeliler ja İstanbullılar ilmoitamme jälleen kerran TCDD: lle ja heidän viranomaisilleen, että emme tule peliin eivätkä läpäise talanaa ja vuokraa. Vaadimme, että pellot peruutetaan ja siirretään Istanbulin pääkaupunkikunnalle sillä ehdolla, että niitä käytetään ensisijaisiin ja julkisiin tarkoituksiin.

Ei peliä ja tilaa petokselle!

Haydarpasa- ja Sirkeci-tarjoukset peruutetaan!

alueet; siirtää Istanbulin pääkaupunkikunnalle sillä ehdolla, että sitä käytetään ensisijaisiin ja julkisiin tarkoituksiin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar