Gömeç Dursunlu -silta otettiin käyttöön

gomec dursunlu -silta otettiin käyttöön
gomec dursunlu -silta otettiin käyttöön

Balıkesirin pääkaupunkiseudun kunta, 3 metriä leveä Vaarallinen silta vaaran käyttämiseksi uusittua Gömeça. Uudistettu silta alkoi toimia kaksoiskaistana, jonka pituus oli 11 metriä pitkä 30 metriä leveä.

Balikesirin pääkaupunkiseudun pormestari Yucel Yilmaz, piirikunnat strategiakokouksen jälkeen alkoivat vastata piirien kiireellisiin tarpeisiin. Presidentti Yilmaz, piirin strategiaraportit ja kansalaisten pyyntö rakentaa silta Dursunlu Gömeç aloitti aiemmin sillan rakentamista koskevan tarjouskilpailumenettelyn ja antoi ohjeet nopeuttaa toimintaansa. Balıkesirin pääkaupunkiseudun tiedeosasto, kapea ja käyttökelpoinen Dome-Bridge Gömeç -sillan rakentamiseen aloitti peruskorjauksen. 3-metrinen Dursunlu-silta, joka yhdistää monia Gömecon alueen maaseudun kaupunginosia, tuhoutui, kun se ei pystynyt vastaamaan alueen tarpeita, ja se rakennettiin uudelleen. 11 metriä leveä 30 metriä pitkä kaksinkertainen kaista, joka rakensi uudelleen sillan päärungon, valmistui ja asfalttityöt tehtiin. Silta oli kaksikaistainen viikonloppuna.

Ladataan ...

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar