Gebze-matkakorttitoimisto muutti uuteen paikkaan

gebze matkakorttitoimisto muuttuu uuteen sijaintiin
gebze matkakorttitoimisto muuttuu uuteen sijaintiin

Kocaelin pääkaupunkiseudun kuljetus- ja liikenteenhallintaosasto tarjosi kansalaisille laajentamalla soveltamisalaa. Tässä yhteydessä Gebze-matkakorttitoimisto siirretään uudelle sijainnilleen Gebze Town Square.

Siirtyminen uuteen rakennukseen

Kocaelin metropolialueen kunta perusti alueille bulkkikorttitoimiston, jonka tavoitteena on löytää nopeasti ratkaisuja Kent Card -tarpeiden lisäämiseen ja paikan päällä tapahtuvaan palveluun. Kart-matkakorttitoimisto kurulan, joka on perustettu vastaamaan paikalla asetettuja vaatimuksia ja vaivattomasti, palvelee kansalaisia. Gebze-aluetta palvelevat Kart-matkakorttitoimistot siirretään “Mökki” -rakennukseen Gebzen kaupunginaukolla paremman palvelun tarjoamiseksi.

TARPEEN LAAJENTUMISEN kanssa

Tällä hetkellä Gebze Osman Hamdi Beyn kulttuurikeskus sijaitsee Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan Gebze-palvelurakennuksessa, joka toimii Gebze-matkakorttitoimistossa, Gebze, ja se kasvatti tarvetta suuremmalle palvelurakennukselle, jolla alueen väestötiheys syntyi. Kasvavan tarpeen tyydyttämiseksi Gebze-matkakorttitoimisto siirretään metroesittelytoimistoon (Cabin) Gebze Town Square -kadulla.

PALVELU ALUEELLA

Toimiston on määrä aloittaa toimintansa 25 lokakuussa 2019. Matkakorttivirasto antaa alennus- ja ilmaisia ​​matkakortteja sekä viisumimenettelyjä. Palveluita kiihdyttävä toimisto palvelee Darican, Cayirovan, Dilovasin ja Gebze -alueita.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar