Gebze Darıca -metro siirrettiin ministeriölle, mutta Ama

gebze darica -metro siirrettiin ministeriöön, mutta
gebze darica -metro siirrettiin ministeriöön, mutta

Gebze OSB-Darica rannikkorautatien rakentaminen siirrettiin liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle viime kuussa virallisessa lehdessä julkaistulla päätöksellä.

Sen jälkeen kun rautatiejärjestelmän radan rakentamiseksi tarvittava viranomainen on siirretty liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle, muodostui käsitys, että liikenne- ja infrastruktuuriministeriö rakentaa metrolinjan ja että rahaa ei tule Kocaelin pääkaupunkiseudun budjetista.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö 1 toukokuu 2019 kuitenkin päiväsi ja julkaisi virallisessa lehdessä nro 30761 ja antoi päätöksen lausunnosta;

Metro Laissa ja siirtoprotokolloissa aiemmin määritellyn metroinvestoinnin takaisinmaksu yritetään saavuttaa leikkaamalla 5: n osuus osakkeista, jotka jaettaisiin kunnan budjetin kokonaisverotuloihin. Kun sijoituksen koko otetaan huomioon, keräystä jatketaan monille vuosille, mutta kansalainen alkaa heti hyötyä sijoituksesta.

Vastoin edellä mainittuja uutisia, tällä muutoksella kunnilla on kalliita metroinvestointeja, joita he eivät voisi tehdä omilla budjettijärjestelyillään, ja valtiovarainministeriö myöntää paikallishallinnolle rahoitusta jakamalla velan pitkällä aikavälillä. "

Kuten lausunnosta ymmärretään, Gebzen organisoidun teollisuusvyöhykkeen - Darıcan rannikkorautatiejärjestelmän rakentaminen siirrettiin liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle. Rakentamiseen käytettävä raha, Kocaelin pääkaupunkiseudun budjetti monien vuosien ajan, näyttää kuitenkin leikkautuvan kuukausierinä. (Xnumxhavadis)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar