GAZİULAŞ -henkilöstö puhuu viittomakieltä

gaziulas-henkilökunta puhuu nyt viittomakielellä
gaziulas-henkilökunta puhuu nyt viittomakielellä

Liikenneosaston henkilöstön sisäisen koulutuksen piiriin kuuluvalle Gaziantepin pääkaupunkikunnalle annetaan viittomakielen koulutus. Pääkaupunkiseutu tukee kuulovammaisia ​​750-työntekijän kanssa koulutuksessa, jonka tarkoituksena on mukauttaa kuulovammaiset sosiaaliseen elämään.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka toimii iskulauseen "Dostu ystävällinen kaupunki ilman esteitä" mukaisesti, aloitti viittomakielen koulutuksen työntekijöilleen tarjotakseen viestinnän kuulovammaisten kanssa, jotka haluavat mennä paikasta toiseen julkisilla liikennevälineillä jokapäiväisessä elämässä. Haluatko helpottaa vammaisten kansalaisten elämää, joka on olennainen osa yhteiskuntaa, pääkaupunkiseutu tarjoaa päivitetyn 3-koulutuksen viittomakielen työntekijöille, joita yleensä opetetaan 5-kuukausikurssin lopussa, jotta he pääsevät vammaisiin nopeammin, nopeammin ja tehokkaammin. Työntekijät, jotka oppivat mielellään viittomakielen tulkin Pınar İzci'n osoittamiin viittomakielen tekniikoihin vammaisten ja terveyspalvelujen osastolla, kiittivät pääkaupunkiseudun kuntaa tällaisen tärkeän koulutuksen tarjoamisesta.

Raitiovaunupysäkin vartija Gahiantep Metropolitan Municipality Gaziantep Ulasim AS: n (GAZIULAS) raitiovaunujen huoltoaseman palvelurakennuksessa osallistuva turvahenkilö hinahin Kayhan kertoi, että työpaikalla olemme yhteydessä keskimäärin 3 tuhatta ihmistä päivässä. Tässä numerossa on myös vammaisia ​​kansalaisia. He haluavat myös ottaa yhteyttä meihin, mutta emme voi ymmärtää. Yritämme ohjata uudelleen, mutta se ei riitä. Olemme käyneet kursseja työn kanssa, jonka kunta on aloittanut sellaisille kuulovammaisille, ja autamme heitä. Jatkossa tarjoamme parempaa ja tehokkaampaa viestintää kurssin kanssa. ”

Gaziantep-kortinjalostuskeskuksen jäsen Aziz Çelik sanoi: uz. Olemme erittäin tyytyväisiä koulutukseen, jota tarjoavat metropoliittisen esimiehet ja päälliköt. Tietenkin, Gaziantep-kortin työntekijöinä, meillä oli vaikea kommunikoida, kun vammaiset kansalaiset aikovat myöntää henkilötodistuksen. Meillä oli vaikeuksia kysyä kysymyksiä ja saada vastauksia. Koulutuksen ansiosta, jonka sain vammaisen kansalaisen kanssa, joka tuli kaksi päivää sitten. Ratkaisimme ongelman tuolloin ja toteutimme prosessin. Tämä antoi minulle erilaista onnellisuutta ja jännitystä. Viittomakieli auttaa minua paremmin, kun koulutukseni on valmis.

GAZİULAŞ -bussikuljettaja Hasan Karakuş sanoi: zaman Kun pysähdyimme bussipysäkille, vammainen kansalainen yritti selittää mihin hän haluaisi mennä, mutta emme ymmärtäneet. Suurin osa kuljettajistamme on tapahtunut ystävillemme. Annettu kurssi oli erittäin hyödyllinen. Kuulostaa meille erilliseltä kieleltä, kuin olisimme oppineet toisen kielen. Harjoittelemme kotona perheenjäsenten kanssa. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar