Eurasia Rail on ensimmäistä kertaa Konyassa 2021: llä

eurasia rautatie ensimmäistä kertaa konyya
eurasia rautatie ensimmäistä kertaa konyya

Hyva konserni muodostuu Turkissa "International Rail Light Rail ja logistiikka Fair" - EURASIA rautatiematka xnumx'uncu maaliskuun 9 3-5 pidetään klo TÜYAP Messukeskuksessa Konya. Messut, joita on pidetty İzmirissä tähän päivään saakka, julkistettiin lehdistötilaisuudessa Konyassa.

Pidetään yhtenä suurimmista ja tärkeimmistä kolmen suurimman kisko näyttely maailmassa, Hyva Group järjestämän kansainväliseltä rautatieasemalta Turkissa, Light Rail ja logistiikka Fair - valmistelut Eurasia Rail xnumx'uncu, Konya Metropolitan kunta ja VR Protokollan allekirjoittama osasto (TCDD) kiihtyi. Konyan pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Uğur İbrahim Altay, TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun ja Hyve-ryhmän aluejohtaja Kemal Ülgen osallistuivat pöytäkirjan allekirjoitustilaisuuteen.

TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun, joka piti ensimmäisen puheen pöytäkirjatilaisuudessa, totesi, että messut ovat tärkeä tilaisuus seurata rautatiealan teknistä kehitystä tiiviisti. . Tätä tarkoitusta varten ensimmäinen organisaatiomme tuella perustettu Eurasia Rail Fair järjestettiin Ankarassa 2011: ssä, Istanbulissa Istanbulissa ja Izmirissä 2019: ssä. Messut, jotka näemme meille mahdollisuutena seurata nopeasti kehittyvän rautatieteollisuuden nousevia tekniikoita maailmassa, avaa oven jakamiseen ja yhteistyöhön muiden maiden kanssa, kuten TCDD. ”

TCDD Pääjohtaja Ali Ihsan tarvittaessa kirjattu maailmassa, joka on kolmanneksi suurin näyttely ja edesauttamaan Turkin rautatiealan Eurasia Rail kauppa että on tärkeää, että ne eivät suorittaa Konya 9 on xnumx. N.

Uygun sanoi, olarak Koska rautateitä, jatkamme investointeja Konyaan ja saamme uusia teoksia uuden vision ja missio. Tähän mennessä ajoneuvojen valmistajien valmistamia rautatieajoneuvoja ei voitu näytteillä, koska Ankaran, Istanbulin ja Izmirin messualueille ei ollut rautatieyhteyttä. Osallistujien suurin toive on, että he haluavat kuljettaa tuotteitaan rautateitse. Konya on tässä vaiheessa tärkeämpi meille. Konyan messualue on lähellä Kayacıkin logistiikkakeskusta kuten 5 km. 2021 Eurasia Rail Fair -messuille rautatieajoneuvot tuodaan logistiikkakeskukseen junalla ja täältä maanteitse messualueille yhteistyössä Konyan pääkaupunkiseudun kunnan kanssa. Toivon pöytäkirjan allekirjoittamista organisaatiomme ja Konyan pääkaupunkikunnan välillä Euraasia-rautatiemessujen yhdeksännen osan toteuttamiseksi Konyassa ja kiitän osallistumisestasi. ”

Koska Konya on hiljattain tullut tärkeäksi pysäkijäksi Anatolian alueella rautatie- ja rautatiejärjestelmähankkeiden puitteissa ja että Konya vahvistaa tätä asemaa edelleen, Hyve-konsernin aluejohtaja Kemal Ülgen totesi, että 2 pidetään Konyassa lokakuussa allekirjoitetun pöytäkirjan puitteissa. ilmoitti, että ala tapaa paikallisia ja ulkomaisia ​​edustajia. Ülgen jatkoi: ”9: n jälkeen Eurasia Rail, joka on tarjonnut mahdollisuuden uudelle yhteistyölle pitämällä koko sektorin syke Euraasian alueella, kokoaa yhteen alueen rautatiejärjestelmäsektorin tärkeimmät toimijat, ja sitä isännöi Konyan pääkaupunkiseudun kunta. Messua isännöivät aikaisemmin Istanbul, Ankara ja lopulta Izmir. Meille kaikille on erittäin tärkeää oivaltaa Konya, joka jatkaa matkallaan varmoilla askeleilla kohti esittelymessukaupunkia. Koko messukeskuksen ajan alan kansainväliset osallistujat kehittävät liiketoimintaa ja suhteita, ja me jaamme alakohtaista tietoa ja kokemusta osallistujien kanssa korkeimmalla tasolla konferensseissa ja seminaareissa. ”

Hyva konsernin pidetään xnumx'unc kertaa vuodessa 2021 välinen kauppa kannattajien TC kauppaministeriön Turkin tasavallan rautateiden (TCDD), Konya Metropolitan kunta, KOSGEB Kansainvälisen rautatieliiton (UIC) ovat myös mukana.

8 pidettiin Izmirissä. Turkki on myös niiden joukossa Qatarissa, Algeriassa, Tsekin tasavalta, Kiina, Ranska, Alankomaat, osallistujia maissa, kuten Espanjassa ja Italiassa suhtautui

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.