Eskişehir näyttää edelleen esimerkkiä konkreettisilla teillä

eskisehir on edelleen esimerkki konkreettisista teistä
eskisehir on edelleen esimerkki konkreettisista teistä

Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunta, joka on esimerkki monille instituutioille, etenkin kuntille, joilla on viime vuonna alkanut İnönüssä konkreettiset tienrakennustyöt, antoi tietoa tiedeasioiden pääosaston tie- ja asfalttiosaston insinöörille Ankarasta Ankaran pääkaupungin kaupunginjohtajan Mansur Yavaşin määräyksellä. . Betonityötöiden jälkeen valtuuskunta sai yksityiskohtaista tietoa pääkaupunkiseudun pääsihteeriltä Ayşe Ünlüceltä.

Didimin kunta, Ermenekin kunta ja Karamanin maakunnan erityishallinnon virkamiehet tulivat sitten Ankaran pääkaupunkiseudun kaupunkiin tutkimaan Eskisehirissä toteutettuja konkreettisia tienrakennustöitä. Valtuuskunta totesi, että he olivat Eskişehirissä pääkaupunkiseudun Ankaran kaupunginjohtaja Mansur Yavaşin määräyksellä ja ilmoittivat haluavansa tehdä konkreettisia tienrakennustöitä Ankarassa johtuen siitä, että vastuualueiden lisääntyminen pääkaupunkiseudun kanssa lisääntyi, ja koska betonitie oli taloudellisempaa ja kestävämpää kuin asfalttatie. Eskişehirin pääkaupunkiseudun kunnan tienrakennus-, kunnossapito- ja korjausosaston virkamiehet Seyitgazi ja Han valtuuskunnan 30-kilometrialueen, viime talvella valmistuneen rakennuksen ja İnönü-Kandilli-alueella usein käytettyjen raskaan vetoisuuden ajoneuvojen välillä tutkivat betonitietä paikallaan.

Kenttävierailun jälkeen valtuuskunta vieraili pääkaupunkiseudun kunnan pääsihteerissä Ayşe Ünlücessä ja kertoi haluavansa aloittaa betonitietäyte tietyillä Ankaran alueilla Mansur Yavaşin ohjauksella. Ayşe Ünlüce totesi, että betoni tie on kestävämpi ja taloudellisempi kuin asfaltti tie ja että kaikenlainen kuntien välinen yhteistyö on kansalaisten hyödyksi.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar