Samsun Sarp -rautatie maata varten, ei alueelle

ei alueelle samsun craggy rautatie maata varten
ei alueelle samsun craggy rautatie maata varten

Ordu-kauppakamarin (TSO) puheenjohtaja Levent Yıldırım kertoi: ”Samsun Sarp Railway on hanke, joka on kiireellisempi maan ja alueen kannalta. Jos alueelle rakennetaan rautatie, sen tulisi olla Samsun Sarp Railway. ”

"TÄMÄ PAIKKA ON KAUPPAJEN TEE"

Armeijan TSO: n yleiskokouksen presidentti Levent Yildirim, Gumushane TSO: n presidentti Ismail Akcay "Erzincan-Gumushane-Trabzon ja rautatiet jatkavat edelleen tarkinta linjaa ja reittiä". Itä Mustameri ja Turkkiin Samsun-jyrkkä rautatien Yildirim huomautti, että tärkeämpää, "Tämä on kauttakulkureitti. Samsunista Sarpiin on olemassa vakava matkailupotentiaali, samoin kuin kaupallinen potentiaali. Minulla ei ole järkeä sivuuttaa sitä ja tulkita sitä ..

SAMSUN-SARP-RAUTATIE HÄTÄTASUU

Samsun-Sarp rautatiehanke Itä Mustanmeren alueella Yildirim huomautti, että tärkeä hanke melko Turkin maakunnissa ", jos kumpi rautatiet joka pidetään alueella pikaisesti toteutettava soitetaan, Samsun-jyrkkä rautatiehanke pitäisi olla. Sydän toivoo, että tällaiset hankkeet toteutetaan kaikkialla. Itäisellä Mustallamerellä on vakava potentiaali. Tässä yhteydessä Samsun-Sarp on kiireellisempi hanke alueellisen matkailun kehittämiselle ja syventävälle kaupalleen.

YHTEYDET voidaan kytkeä liitäntään

Yildirim sanoi, että ei olisi oikein tehdä lisäyhteyksiä ennen Samsun-Sarp -rautatiehanketta. Olisi järkevämpää käyttää valtiomme tiloja oikein. Siksi Samsun-Sarp -rautatieprojekti on hanke, joka on asetettava etusijalle kuin Trabzon-Erzincan-Gümüşhane-hanke. Lisäyhteydet voidaan muodostaa myös myöhemmin. Siksi sekä kauppakamarien että valtionministeriöiden tulisi ottaa asia käyttöön mahdollisimman pian. Mustafa (Mustafa Kırlak - Armeijan tapahtuma)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13
tsaari 13

Hankintailmoitus: Rautatie II: n ja Rautatie III: n lauttojen valmistelu toimintaan

Marraskuu 13 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Hankintailmoitus: Tietokoneiden ja laitteistojen huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 13 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar