EGO-linja-autot sopivat talviolosuhteisiin

egobussit mukautetaan talviolosuhteisiin
egobussit mukautetaan talviolosuhteisiin

Ankaran pääkaupunkiseudun EGO: n pääosasto valmistaa tuhansia 554-linja-autoja, jotka toimivat kaupunkien julkisessa liikenteessä talviolosuhteisiin.

1 joulukuu Ennen pakollista talvirengashakemusta, joka alkaa 2019: stä, EGO: n pääosasto aloitti linja-autojen kesärenkaiden korvaamisen tyhjiin talvirenkailla Euroopan unionin hyväksymällä tunnuksella ”lumikristalli”.

EGO: n ajoneuvojen huolto- ja korjausosaston Macunköyn pääosaston ja alueellisten pääosastojen työpajoja suoritetaan myös vaiheittain sekä linja-autojen renkaiden talvihuollon vaihtamisessa.

“TURVALLINEN JA MUKAVA JOURNEY”

EGO: n virkamiehet, kapitalistit, sateiset, liukkaat ja lumiset olosuhteet EGO-linja-autoilla tekevät turvallisen ja mukavan matkan ilmoittamalla, että kaikenlaiset toimenpiteet, etenkin renkaidenvaihdossa, linja-autojen, pakkasnesteiden ja lämmittimien kunnossapito suoritetaan erittäin huolellisesti, hän sanoi.

Korvaamalla kesärenkaat, joiden talvipidon ja jarrutusmatkan lämpötilat ovat alle 7, korvaamme EU: n (EU) kriteerit renkaiden vaihtamisen perustana, EU: n säädöksillä hyväksytyillä alumiinirenkaisilla talvirenkaisilla, joissa on 'lumikristalli' -merkki. Valmistamme ajoneuvomme valmiiksi lumisille tieolosuhteille

VAROTTOT VAROTOIMET

Kaikista EGO-linja-autoissa tehdyistä valmisteluista huolimatta EGO: n virkamiehet ilmoittivat pitävänsä varaketjuketjut valmiina varotoimenpiteinä talvella epäsuotuisien sääolosuhteiden varalta; tiellä, siirrettävä korjaus ajoneuvo, renkaiden korjaus ajoneuvo ja pelastusajoneuvot pidetään valmiina toimintahäiriöisiin ajoneuvoihin.

Tyhjiörenkaita varastoidaan ja vaihdetaan sopivissa olosuhteissa ja turvallisessa ympäristössä. Työsuojelusääntöjä noudatetaan tiukasti renkaiden vaihdon yhteydessä.

VAROITUS ERITYISIEN AJONEUVOJEN KÄYTTÖÖN

EGO: n virkamiehet huomauttivat, että kapitalistit ryhtyvät kaikkiin varotoimenpiteisiin matkustaakseen mukavasti ja turvallisesti talvikuukausina, ja varoittivat henkilöautojen kuljettajia tekemään ajoneuvoistaan ​​sopivia talviolosuhteisiin eikä käyttämään kesärenkaita.

Viranomaiset suosittelivat etenkin julkisen liikenteen käyttöä pääkaupunkiseudulla tapahtuvan voimakkaan lumisateen, etenkin Metron ja Ankarayn, liikenteen yhteydessä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar