Derbentin aseman avaamista lykättiin taas

derbent-aseman hätätila lykättiin uudelleen
derbent-aseman hätätila lykättiin uudelleen

Derbentin historiallisen rautatieaseman on tarkoitus avata lokakuun lopussa, mutta tällä kertaa joulukuuhun.

Kocaeli Barışin sanomalehtiOguzhan Aktasin holkin mukaan; Kartepen historiallinen Derbent-rautatieasema suljettiin toukokuun ja 2-18 välisenä aikana valtion rautateiden pääosaston käynnissä olevan signalointihankkeen yhteydessä Köseköyn ja Pamukovan välillä. Rautateiden pääosasto ilmoitti, että asema avataan toukokuun loppua kohti. 4 ei kuitenkaan lopettanut työtä rautatieasemalla. Derbentin alueen päällikkö Erdal Baş kertoi, että asema otetaan käyttöön lokakuun lopulla tai marraskuun alussa. Mutta niin ei myöskään tapahtunut. Maisemasuunnittelu- ja merkkityöt valmistuvat joulukuuhun. Muiden asemien ja reittien työ saadaan päätökseen joulukuussa liikenneministeriön mukaan.

Asema 1800: sta

Historiallinen asema, joka aloitti palvelemisen 1800: n vuodesta lähtien, suljettiin 2014: ssä YHT-tutkimusten takia, eikä sitä voinut palvella. Suurnopeusjunahankkeen (YHT) päättymisen jälkeen asema aloitti toiminnan uudelleen. Asiasta Erdal Baş ja Derbent, jotka järjestävät lehdistötiedotteita, yrittävät ratkaista valituksensa.

ESPANJAYHTIÖ TYÖ

Olemme osoittaneet reaktiomme monta kertaa. Varajäsenemme Haydar Akar kiinnitti erityistä huomiota asiaan ja tapasi TCDD: n pääosaston. Viimeisin ilmoitettu päivämäärä meille on lokakuu tai marraskuu. Sanottiin, että merkinantovaje saadaan yleensä päätökseen 16-päivinä. Tämän tekee espanjalainen yritys. He sanoivat, että tämä tutkimus olisi ehdottomasti tehtävä, koska on olemassa törmäysvaara YHT: n kanssa. Nyt haluamme, että valituksemme korjataan. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar