Bursa Ankaran suurnopeusjunaprojekti Mitä tapahtui? ..

bursa sijainen kayisoglu yht projekti mitä tapahtui
bursa sijainen kayisoglu yht projekti mitä tapahtui

CHP Bursan varapuheenjohtaja, parlamentaarinen virkamies Neuvoston jäsen Nurhayat Altaca Kayışoğlu, liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan'a Bursa Ankaran suurnopeusjunahanke kysyi, milloin lopetetaan.

Altaca Kayışoğlu muistutti, että Bursa-Ankaran suurnopeusjunahankkeen perusta asetettiin 23-joulukuun 2012-tapahtumaan. 2016: stä on kulunut melkein kolme vuotta. Bursan ihmiset menevät edelleen tielle Ankaraan. Bursa-Ankara on edelleen viisi ja puoli tuntia. ”

CHP Bursan varapuheenjohtaja Nurhayat Altaca Kayışoğlu antoi seuraavan lausunnon aiheesta:

Iler He antoivat uutisia Bursan ihmisille ikään kuin he antaisivat hyviä uutisia. 2016-tapahtumassa he halusivat harhauttaa Bursan yleisöä antamalla uusia päivämääriä sen sijaan, että miksi. 24 kesäkuu Ennen 2018-yleisiä vaaleja hallitsevat lainvalvojat ilmoittivat, että Bursa-Ankaran suurnopeusjunaprojekti saatetaan päätökseen 2020: ssä, ikään kuin 4 unohtaisi vuotuisen viiveen. Jopa Balat-Yenişehir-linjan fyysinen toteutumisaste osoittaa kuitenkin, että hanketta ei ole mahdollista saada päätökseen tänä päivänä. Lisäksi hankkeen toisen vaiheen, Yenişehir-Bilecik Osmaneli -linjan, tarjouskilpailu peruutettiin syyskuussa. ”

Altaca Kayışoğlu korosti, että on tärkeää tiedottaa kansalaisille oikein Bursa-Ankara YHT -hankkeesta, ja sanoi: uz Odotamme Bursa-Ankara -nopean nopean projektin loppuun saattamista, joka nyt palaa käärmetarinaan. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriltä Mehmet Cahit Turanilta odotamme seuraavaa: Ymmärrämme, et voi noudattaa päivämääriä, jotka annat vähintään realistisen päivämäärän, joka ei johda kansalaisia ​​harhaan. Tätä varten viemme asian parlamentille ja kysyimme ministeriltä Turhanilta; Milloin Bursa-Ankara suurnopeusjunahanke päättyy?

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

miten 1

  1. YHT bitiş tarihini önce 2016, sonra 2017,2018,2019 ve 2020 dediler. Oysa 2030 da ancak bitebilir. Bursa’yı yanılttılar, aldattılar.

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.