BTK Railroad naisten käsi

btk rautatie kosketti naisen kättä
btk rautatie kosketti naisen kättä

İrem Nur Çetiner, joka työskentelee noin 130-ryhmän ainoana naisena Kars-logistiikkakeskuksessa, joka on Aasiaa ja Eurooppaa yhdistävän Baku-Tbilisi-Kars-rautatiekeskuksen tärkeä keskus, on rakenteilla, ja se on vastuussa ja onnellinen osallistumisesta isohankkeeseen.

İrem Nur Çetiner, kotoisin Çankırıstä, 24, opiskeli Karabükin yliopiston rautatiejärjestelmien suunnitteluosastolla. Valmistuttuaan rautatiejärjestelmätekniikan laitokselta Çetiner aloitti uransa Kars Logistics Centerissä yrityksen raidejärjestelmäinsinöörinä.

Çetiner kertoi, että ammatissa ei ole sukupuolta. Hän on ainoa naispuolinen työntekijä logistiikkakeskuksessa työskentelevien noin 130-ihmisten joukossa. Çetiner, 80 prosenttia valmistunut 400 tuhat neliömetriä rakennustyömaa päällään työliivillä ja kypärällä yllään rakennuskypärät ja jatkaa naisen rakentamista ja valvoa naista huolellisesti. Çetiner, jolla on tapaamisia miespuolisten kollegoidensa kanssa, ohjaa myös työntekijöiden tekemiä töitä ja suorittaa aika ajoin hitsaustöitä hitsauskoneella.

Çetiner, korostaen, että rautatietyö on vaikeaa, mutta myös naiset voivat tehdä tämän, väittäen, että naiset voivat tehdä jokaisen työn haluamansa jälkeen, missä nykypäivän kiskot ja ratapölkkyt asetetaan, kaatamalla betonia kiskoille, minua pidetään käsillä, koska olen ainoa nainen täällä, heinäkuu Kars Logistics Center, joka on tarkoitus avata 2020: ssä, kertoi, että työn jälkeen haluan osallistua muihin hankkeisiin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar