Boğazköprü-tie, Bünyan-vaihto ja Derevenkin viadukti avattiin seremonialla

bogazkopru-tien bunyan-risteys ja Derevenk viadugu toren avattu palveluun
bogazkopru-tien bunyan-risteys ja Derevenk viadugu toren avattu palveluun

Presidentti Recep Tayyip Erdoğan toteutti Kayserissa valmistuneiden projektisarjojen avaamisen. Avajaisiin osallistuivat ympäristö- ja kaupunkisuunnittelusta vastaava Murat-instituutti, kansallisen koulutuksen ministeri Ziya Selçuk, puolustusministeri Hulusi Akar, liikenne- ja infrastruktuuriministeri M. Cahit Turhan, puheenjohtajavaltion korkean neuvottelukunnan jäsenet Bülent Arınç ja Yıldırım Akbulut sekä moottoriteiden pääjohtaja Abdulkadir Uraloğlu.

Presidentti Erdoğan kertoi avajaisissa puhuessaan hankkeista ja korosti, että avaukset toteutettiin yhdessä, koska investointeja ja palveluita oli paljon. Erdoğan kertoi aloittaneensa Kayserissa valmistuneen 1-hankkeen, jonka kokonaisinvestointikustannukset ovat 798 nelinkertaista 139 biljoonaa. hän sanoi investointeja. Erdoğan huomautti, että he ovat sijoittaneet yhteensä 419 miljoonaa puntaa Kayseriin viimeisen 17 vuoden aikana ja että he saavat valmiiksi Develi West- ja North Ring Roadin, joka on yksi käynnissä olevista investoinneista, jotka alkavat pian, ja myös yhteyden Niğde-moottoritien ja Ürgüp-Niğde -teiden erottelun välille. , Bogazliyan Felahiye Road valmistuu ensi vuonna, hän sanoi.

Kayserin liikenteen alalla toimivien ministeriöiden puhemies seremoniassa liikenne- ja infrastruktuuriministeri M. Cahit Turhan kertoi tekemistään investoinneista.

Kayserissa avatun ja moottoriteiden pääosaston toteuttaman Boğazköprü and Connection Road -projektin valmistuttua; tienkäyttäjille tarjottiin turvallinen ja mukava kuljetus estämällä vääristymiä ja halkeamia, joita voi esiintyä raskaan liikenteen kuormituksen yhteydessä. Lisäksi sopivimmilla teknisillä ja taloudellisilla ratkaisuilla estettiin uudet rakennustyöt, joita voi tapahtua pitkällä tähtäimellä ja jotka aiheuttavat materiaalitaakkaa.

Kayseri-Sivas tie 20. Bünyanin risteyksessä risteyksessä; onnettomuuksien ehkäisy, liikennehenkilöstön ja omaisuuden turvallisuus, ja samalla parantaa navigoinnin mukavuutta Bünyan-risteyksen risteyksessä risteyksen, Kayseri-Sivas -valtatien ja Bünyan-alueen liikennevirtauksen valmistuttua jatkuvasti.

Derevenkin viaduktin, joka on yksi Kayserin eteläisen kehätien tärkeitä rajanylityspaikkoja, käyttöönotolla varmistettiin kauttakuljetusliikenteen turvallinen kulku ja laadukas kuljetusyhteys ympäröiviin provinsseihin.

Eteläisen kehätien projekti; Nevşehir Kayserin, Niğden, Aksarayn sekä Malatyan ja Kahramanmaraşin maakuntien länsipuolella kaupungin itäpuolella ilman kauttakulkuliikennettä tarjoaa kauttakulun. Projektin käyttöönoton yhteydessä Kayserin ja Talasin alueen välinen yhteys itään varmistettiin lyhimmällä korkeiden standardien mukaisella reitillä, ja Pınarbaşı-Talasin välistä 3 km lyhennettiin. Lisäämällä tien geometrisiä ja fysikaalisia ominaisuuksia matka-aika lyhentyi 20 minuutilla, ajoneuvojen ympäristöön jättämät pakokaasupäästöt vähenivät ja ylläpito-, käyttö-, polttoaine- ja poistokulut säästettiin, mikä edisti kansantaloutta.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar