Ajoneuvojen omistajien huomio! .. Viikonloppu, 81-maakunta, tutkanopeuden hallinta tehdään

ajoneuvojen omistajat tarkistavat tutkan nopeuden maakunnassa viikonloppuna
ajoneuvojen omistajat tarkistavat tutkan nopeuden maakunnassa viikonloppuna

Sisäasiainministeriö Turvallisuusosaston pääosasto 81 Maakunnan poliisiosasto, Sandarien pääjoukko, Maakunnan hallinnon pääosasto, EGM: n erityinen kynäosasto on lähettänyt ohjeet tutkahakemukselle.

81: N KIRJALLISET OHJEET

Vähennä rikkomuksia yleisillä liikenteenohjauksilla. Liikenneturvallisuuden perusperiaate hyväksytään kaikkialla maailmassa, ja kun liikenteen hallintaa ei suoriteta tehokkaasti, nähdään, että erilaiset sääntöjen rikkomukset, etenkin nopea ajo, lisääntyvät.

Kun maamme tutkitaan 2019: n ensimmäisen 8-kuukauden aikana sattuneita kuolemaan johtaneita ja loukkaantuneita liikenneonnettomuuksia, ymmärretään, että 9636: n syy on ”nopeussäännön rikkominen ja suurin osa onnettomuuksista on” yhden ajoneuvon, nopeuden ja huolimattomuuden çıkma.

Liikenteen järjestyksen ja turvallisuuden takaamiseksi, ohjainten ohjaamiseksi ajamaan liikennesääntöjen, kieltojen ja rajoitusten mukaisesti, estämään nopeusrikkomusten aiheuttamat liikenneonnettomuudet ja minimoimaan onnettomuuden aiheuttamat ihmishenkien ja omaisuuden menetys; 12-13 Lokakuussa 2019, mukana kaikissa tutka-ajoneuvoissa paikallisissa ja alueellisissa liikenneyksiköissä valtakunnallisesti, ”08.30-10.00, 11.00-12.30 ja 14.30-16.30” tuntia. yhteensä 10 Tunneittain, erityinen tarkastus yap-nopeuden säätämiselle K3-Radar olarak -laitteella suoritetaan muuntamisryhmän kanssa. Control;

1) Kauluskameroita on käytettävä tarkasti tarkastuksen aikana mahdollisten negatiivisuuksien estämiseksi.

2) Herkkä muille puutteille tai ajoneuvo- ja kuljettajalainsäädännössä määriteltyjen sääntöjen rikkomuksille ja tarvittaessa tarvittavia oikeustoimia on toteutettava päättäväisesti.

3) Tarkistukset suoritetaan UTP: n kautta, ja yksikkövalvojat seuraavat niitä.

4) Suoritettavissa tarkastuksissa tutkanopeuden valvonta on aloitettava UTP: n yli ja lopetettava tarkastuksen lopussa kussakin ilmoitus- / käännösryhmässä. Näitä asioita valvotaan keskitetysti UTP-järjestelmän avulla.

5) Tutkat, aktiivitutkat ja muut kuin tutka-numerot tuloslomakkeessa on annettava ehdottomasti ja niiden tarkkuus on vahvistettava.

6) Liikennetarkastuksissa ja liikenneonnettomuuksissa toteutettavia toimenpiteitä koskevan direktiivin tarpeelliset liikennetoimenpiteet on toteutettava ja ajoneuvojen / kuljettajien hallinta on varmistettava.

7) Tarkastustulokset on lähetettävä liikenteen toteuttamisen ja tarkastamisen osastolle oheisen lähetyslomakkeen mukaisesti.

8) Koska tarkastuksen tulokset jaetaan yleisölle kansallisen / sosiaalisen median välityksellä, visuaalit (valokuvat), jotka voidaan jakaa näytteen ja lehdistön kanssa orumumin, Mersinin, İstanbulin ja Kırıkkalen maakunnan liikenneyksiköiden kanssa, lähetetään yhdessä tarkastustulosten kanssa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar