Atabey Ferry Road sekä laajennettu että päällystetty

atabey lauttamatka sekä laajentunut että päällystetty
atabey lauttamatka sekä laajentunut että päällystetty

Pääkaupunkiseudun Malatyan kunta saattoi päätökseen Battalgazi Atabey İskele -tien laajennus- ja päällystystyöt.

Uusien teiden lisäksi vanhojen Malatyan alueen Atabeyn lauttasataman nykyisten teiden kunnostaminen ja pääkaupunkiseudun kunnan laatimat standardit ovat tehneet tien turvallisemmaksi ja loistavammäksi.

9 kilometrin mittainen ryhmätie, joka yhdistää laituritien Battalgaziin 5-metrin leveydestä 9-metrin leveyteen, peitti ryhmän tien kuumalla asfaltilla päällirakennustyön puitteissa.

Jotta veden noususta ja laskusta johtuvien muuttuvien lastauspaikkojen saavuttaminen olisi helpompaa, kunta teki myös rivityöt koko Suur-kunnan tien varrella, joka avasi uuden 500-metrin tien lähellä puiston äärelle laiturille.

Pormestari Selahattin Gürkan tapasi Atabeyn laiturin kansalaiset. Matkalle osallistuivat myös pääkaupunkiseudun pääsihteeri Cemal Noğay sekä eräät osastopäälliköt ja sivuliikkeen johtajat.

Lauttamatka on yksi tärkeistä kuljetusakselista Malatyan ja Baskilin välillä.

Kaupunginjohtaja Selahattin Gürkan, joka huomautti, että ryhmätie on liikenteen kannalta eniten käytetty tie alueella, sanoi, että Atabeyn laituri ja ryhmätie ovat tärkeitä kuljetusakselia Elazığin Baskilin alueen ja Malatyan välillä.

Väittäessään, että Baskilin ihmisten siteet Malatyaan ovat erittäin vahvat, pormestari Gürkan sanoi: ”Vaikka Baskilin alue on yhteydessä Elazığiin, se on lähempänä Malatyaa. Ei ole väliä onko se sosiaalinen vai kaupallinen, se saa kaiken Malatyalta. Ryhmämme polku oli vaivaton polku ja kansalaisillamme oli vaikeuksia tulla ja mennä tänne. Pääkaupunkiseudun kuntana laajensimme tien laajennusta hyvin lyhyessä ajassa ja peitimme sitten tien kuumalla asfaltilla. Tänään olimme iloisia kansalaisiltamme saamasta positiivisesta palautteesta tästä tutkimuksesta.

Kiitos presidentti Gürkanille

Bastakiin matkustavien Atabeyn lauttasatamien kansalaiset ilmaisivat tyytyväisyytensä tehtyyn työhön ja kiittivat pormestari Selahattin Gürkania. Ottaen huomioon, että tien edellinen tila on erittäin kapea ja vaarallinen, kansalaiset sanoivat: “Tie oli julma. Kapea on erillinen ongelma, tie on erillinen ongelma katkesi. Suurkaupunkikunnan pormestari Selahattin Gürkan laajensi tietämme. Sitten asfaltoitu kaunis ilme. Nyt ihmiset voivat mennä onnelliseksi ja rentoutuneeksi. Ilmaisemme kiitollisuutemme presidentille. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar