Sylinterikompakti betoniteiden käyttö aloitettiin Ordussa

armeijan tiivistetyn betoniteiden sovellus aloitettiin
armeijan tiivistetyn betoniteiden sovellus aloitettiin

Pääkaupunkiseudun Ordu-kunta on käynnistänyt Roller Compaced Concrete Road (RCC) -sovelluksen Altınordu-alueen Eskipazar-kaupunginosassa, mikä tarjoaa kustannussäästöjä verrattuna asfalttiin ja perinteisiin betoniteihin, mutta joka on kestävyyden kannalta huomattavasti vahvempi.

Rullatiivisteinen betonitie, jota käytetään ensimmäistä kertaa Ordussa ja jonka tiedetään olevan 25 halvempi kuin kuuma asfaltti, tarjoaa sekä työ- että kustannusetuja pitkän käyttöiänsä ja raaka-aineiden riippuvuutensa vuoksi.

”PITKÄ VIESTINTÄ JA SÄÄSTÖ”

Puhuminen ennen hakemusta järjestetyssä ohjelmassa ja tiet ovat kestävämpiä ja kestävämpiä betonielementtien kanssa, joka ilmaisee Ordu-pormestarin. Mehmet Hilmi Güler kertoi, yaparak Pyrimme saamaan aikaan Orduille edullisen järjestelmän. Meillä on entistä vankempia ja kestävämpiä teitä tiivistetyllä betoniteillä. Saamme bitumin asfaltimateriaalista ulkopuolelta. Sen sijaan meidän pitäisi valmistaa asfaltti maassamme tuotetun sementin kanssa. Tavat, joita teemme omilla tuotteillamme, ovat terveellisemmässä kunnossa. Erityisesti tiivistetty betoniteiden muoto on vielä edullisempi, koska kuljettamista ei ole paljon odotettavissa. Olemme iloisia voidessamme tuoda Orduun sellaisen järjestelmän, jolla on pidempi käyttöikä kuin asfaltti. Ihmistemme elämänlaatu paranee, ja pelastamme heidän autoja mudalta. Tämän sovelluksen avulla työskentelemme yötä päivää ja suoritamme 5 puolitoista vuotta 1 vuonna. Olemme kunta avoin innovaatioille ja teknologialle. Älä lopeta, jatka menemistä. Toivon, että järjestelmä on hyödyllinen Ordujemme kannalta. ”

KAIKKI KAUNISET SIJOITUKSET TULEVAISUUDEN sukupolville "

Karadenizin teknillisen yliopiston rakennustekniikan tiedekunnan jäsen Vefa Akpınar antoi tietoa sovelluksesta ja sanoi: göre Laskelmien mukaan et sijoita tähän vähintään 70-vuodeksi. Betonitie, jota kutsumme SSB: ksi, on rutubeSe on järjestelmä, joka alkoi paikoissa, joissa se on tiheää, ja sitä käytetään nyt laajalti ympäri maailmaa. Olemme erittäin tyytyväisiä nähdessään Ordu Metropolitan Municipality -tapahtuman investointeja. Kaunis sijoitus tuleviin sukupolviin. konkreettinen laajalti Turkissa myös tehdä polkuja toivon maamme rajojen. Tästä käytännöstä on tultava laajempi. Tämän sovelluksen avulla voimme avata tien liikenteelle 2 - 6 tuntien välillä. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar