Järjestely tauonvaihdolle Alanyassa

alanya tauko tauko
alanya tauko tauko

Antalyan pääkaupunkiseudun kunta, etenkin ilta-ajan liikenteessä, lukkiutui melkein Alanya Molassa tehtyyn vaihtoon. Rentoutumista järjestettiin risteyksessä järjestelyn jälkeen.

Antalyan pääkaupunkiseudun liikenneosaston liikennejoukot ja Alanyan kunnan tiedeosaston ryhmät, Alanyan Şekerhane-, Güllerpınarı- ja Çarşı-kaupunginosat, jotka sijaitsevat Mola-risteyksen merkinanto- ja jalankulkijoiden ylityspaikkojen risteyksessä, saattoivat päätökseen uudelleenjärjestelyt. Koska se ei täytä normeja, liikenteen ruuhkia aiheuttavat merkinanto- ja jalankulkureitit on mukautettu normeihin.

LIIKENNESSÄ LIITTYVÄ MUKAVUUS

Joukkueet tekivät ensin sopivan poikkitien. Alanyan kunnan tiedetyöryhmät jalkakäytävää tekeessään Antalyan pääkaupunkiseudun kunnan liikenneosaston johtajat ryhmät poistivat uuteen sijaintiin siirretyt liikennevalot. Näin ollen Alanyan kunnan suunnasta, Atatürk Boulevardista tulevilla ajoneuvoilla oli mahdollisuus palata helpommin. Uudella asetuksella alueen ruuhkat, etenkin kesä- ja iltatunneilla, poistettiin ja helpotettiin sekä jalankulkijoita että ajoneuvoja.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar