AFRAY valmistunut kysely, tarjousprojekti

afrayda etut yli projektin tarjouskilpailun
afrayda etut yli projektin tarjouskilpailun

Kaupunginjohtaja Mehmet Zeybek'in AFRAY-projekti, joka on yksi vaalialueiden ja tutkimusten lupauksista, antoi myönteisiä tuloksia. Pormestari Zeybek kertoi ODAK: lle, kon AFRAY -hankekonkurssi järjestetään lokakuussa. Olen iloinen voidessani jakaa tämän evankeliumin kansalaisteni kanssa. ”

Yksi Afyonkarahisarin keskustan suurimmista ongelmista, joka on yksi pormestari Mehmet Zeybekin lupauksista estää julkisen liikenteen ja ruuhkien syntyminen, AFRAY-projekti jatkaa nopeata työtä.

afrayda etut yli projektin tarjouskilpailun
afrayda etut yli projektin tarjouskilpailun

180 VALMISTAA PÄIVÄN

AFRAY-projektin, joka pidetään yhdessä TCDD: n kanssa, on järjestänyt Afyonkarahisar 7: n pääosasto. 680 tuhat TL lähetettiin alueelliselle osastolle tutkimushanketta varten. Opittiin, että AFRAY-projektin tutkimus saatiin päätökseen tällä rahalla. Pormestari Mehmet Zeybek, joka ilmoitti AFRAY: lle, että hankkeen tarjouskilpailu järjestetään 22 lokakuussa, sanoi: AF AFRAY, joka on vaalilupaukseni, on saavuttanut töiden toisen vaiheen. 22-porausyhtiö voittaa lokakuussa TCDD7-aluejohdon järjestämän hankkeen. määrittelee AFRAY: n rakennuskorvauksen 180: ssä reitin kustannusten, etenkin maanmittauksen, kanssa. AFRAYn tarjous TCDD 2020 7: ssä. Sen tekee alueellinen pääosastomme. ” (FOCUS/ Ahmet Sarlık)

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.