YSS: lle annettua ajoneuvotakuuta kolmasosaa ei voitu saavuttaa

YSS-siltoja ei voitu saavuttaa edes yhdelle annettuja ajoneuvotakuita
YSS-siltoja ei voitu saavuttaa edes yhdelle annettuja ajoneuvotakuita

CHP Istanbulin varapresidentti Adıgüzel, presidentin viestintäkeskus (CIMER) Yavuz Sultan Selim Bridge julkisessa hakemuksessa jakoi vastauksen hakemuksesta. Adıgüzelin saamien tietojen mukaan YSS Bridge päivittäin 1 miljoonaa 800 tuhatta tuhatta tappiota kansalaisen harteille on latautumassa.

Republikaanien kansanpuolueen varapuheenjohtaja ja Istanbulin varapuheenjohtaja Onursal Adıgüzel, ”Yavuz Sultan Selim Bridge”, nimeltään 3. Hän kertoi vastauksestaan ​​CIMER-siltahakemukseen.

Moottoriteiden pääosaston vastauksen mukaan ylitystakuu on 135 tuhat ajoneuvoa päivittäin 3. 2016 miljoonaa 2019 tuhatta ajoneuvoa ylitti sillan syyskuun 41 ja kesäkuun 805 välillä. Näin ollen edes kolmasosaa 3-vuoden aikana myönnetystä ajoneuvotakuusta ei voitu saavuttaa.

bianet'Adıgüzel'-hakemuksessa annettujen tietojen mukaan kysymystä yrityksille maksetusta määrästä jätettiin vastaamatta, "muusta syystä kuin yritysten toimintavuodesta johtuvaan syyyn tietyssä määrässä segmenttejä tai segmenttejä taattua tuloeroa ei voida saavuttaa, 40.52.34.00- 04.5.1.00-2-05.4-koodattu talous- ja rahoitussiirrot -budjettijärjestelmä on maksettu vastuussa oleville yrityksille, joista Görevli kertoi.

X TAKUUN PERUSTETTUNA 30

Adiguzel totesi, että vastauksessa olevien tietojen mukaan hyväksyttiin vain 31 prosenttia takuusta, ja teki seuraavat arviot: Günlük Päivittäinen ajoneuvotakuu 135 tuhat YSS-sillalla ja moottoriteillä. Kuitenkin vain 2016 miljoonaa 2019 tuhatta 1033 ajoneuvoa ylitti sillan yhteensä 41 päivinä, jotka kattoivat syyskuun 805-kesäkuun 793. Jos laskemme, että keskimääräinen päivittäinen 40 tuhannen 741-ajoneuvon määrä on kulunut, näemme, että vain 30 ylittää sen, mikä on taattu tänä aikana. "

X PÄIVITTÄIN 1 MILJOONAA 800 tuhat tuhatta JULKISTA PAKETTISTA "

Adıgüzel-vaurioita päivässä on noin 1 miljoonaa 800 tuhat TL, sanoen: ”Vastauksena läpikulkujen määrään kuukausia, vuosia ja ajoneuvotyyppejä ei anneta yrityksille maksetun summan mukaan, koska ne eivät voi tehdä nettoa. Toisaalta 135 tuhatta taattua siltakeskimääräistä 40 tuhatta ajoneuvoa päivässä, jos ajattelemme, ei ylitä 95 tuhatta ajoneuvoa päivässä keskimäärin 1 miljoonaa 800 tuhat TL, 82 miljoonaa kansalaista ulos taskusta ”, hän sanoi.

”KANSALAISI EI VALITSE SILTÄ”

Adıgüzel ehdotti, että silta ei vaikuttanut Istanbulin liikenneongelman ratkaisemiseen, ja sanoi: ”YSS-silta on kaukana pyyntörivistä, ja kuljettajat eivät suosittele sitä tien ja kulun korkeiden kustannusten vuoksi. YSS-silta voi vain antaa ajoneuvotakuun sopimuksessa luomalla oman liikenteen. Tämä osoittaa meille selvästi, että suunnittelu ja laskenta olivat virheellisiä alusta alkaen. Päivittäistä 135 tuhannen ajoneuvotakuuta ei ole tällä hetkellä saatavissa.

Toisaalta kohdat, joissa YSS-silta, jossa kauttakulkuliikenne ja erityisesti raskaat ajoneuvot pakotetaan käyttämään, eivät lieventä Istanbulin kaupunkiliikenteen kuormitusta. Vihanneksiksi ja hedelmäksi muuttuvat raskaat ajoneuvot ja Mahmut Beyn risteykseen liittynyt kolmas kehätie eivät raivostaneet liikenneruuhkia, vaan muuttivat vain ruuhkien aluetta.

3 pähkinänkuoressa. Silta ei pysty parantamaan Istanbulin asukkaiden kuljetuskokeita eikä myöskään ajoneuvojen takuulakiin liittyviä kansalaisia, joita ei voida noudattaa nykyisessä tilanteessa ”, hän sanoi.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar