Eskişehir-allekirjoitus Valkovenäjän metrolla

Valkovenäjän metro allekirjoitus
Valkovenäjän metro allekirjoitus

Eskişehirin teollisuuskamarin (ESO) puheenjohtaja Celalettin Kesikbaş, pääkaupunkiseudun pormestari Yılmaz Büyükerşen, ESO: n hallituksen jäsenet ja Eskişehir-teollisuuden edustajat pitivät kontakteja Valkovenäjän tasavallassa (Valkovenäjä). Minkit ja pääkaupunki Grodno, Eskişehirin kaupungin valtuuskunta, joka allekirjoitti täällä allekirjoitetut sopimukset, kun taas kahdenväliset yritysneuvottelut (B2B) käytiin.

ESO: n hallituksen puheenjohtaja Celalettin Kesikbaş, joka antoi tietoa vierailuista ja puhui heidän tavoitteistaan, kertoi, dik. Olemme järjestäneet tärkeitä kokouksia luodaksemme lisää työpaikkoja, työpaikkoja ja rokotteita kaupunkimme teollisuuden kehittämiselle. Meillä oli yhteyksiä kaupunkimme valmistajiin ja viejiin varmistaaksemme, että vienti Venäjälle ja entisiin Venäjän tasavalloihin tapahtuu nopeasti ja ilman tullia. Valkovenäjällä sijaitsevalla vapaavyöhykkeellä tarkastelimme myös tuotantomahdollisuuksia, kannustimia, tukia, logistiikka-, verotus-, kirjanpito- ja kaupallisia kysymyksiä tutkiaksemme koko Venäjän maantieteellisen alueen tuotantomahdollisuuksia ja tiedottaaksemme teollisuudellemme. B2B-haastattelut. ”

Eskişehir-allekirjoitus metrolla

ESO: n pääjohtaja Kesikbaş kertoi, että pöytäkirjat, jotka lisäävät ESO: n ja Valkovenäjän kauppa- ja teollisuuskamarin välistä yhteistyötä, allekirjoitettiin kiireisessä ohjelmassa ja sanoi: k Olemme allekirjoittaneet kamarien välillä pöytäkirjan, jossa teemme tärkeitä töitä. Lisäksi Eskisehir-yritys Albayrak Machinery, Minks Municipality tekee vakavaa työtä metrolla. Olemme osallistuneet tätä tarkoitusta varten allekirjoittamiseen. Tämä on tärkeä askel, joka osoittaa, että kaupungillamme on kyky tehdä liiketoimintaa kaikkialla. Valkovenäjä on kaupungin allekirjoitus metrolla ”, hän sanoi.

Kesikbaş antoi myös tietoja kokouksista, Valkovenäjän suurlähetystö, Valkovenäjän teollisuusministeriö, Valkovenäjän teollisuus- ja kauppakamari, Minskin kunta, Grodnon kunta ja Grodno Belarus Free Zone -päälliköt kokoontuivat arvioimaan, kuinka voimme tehdä enemmän liiketoimintaa Eskisehirin ja Valkovenäjän välillä. Sillä välin yrityksemme pitivät myös kahdenvälisiä yrityskokouksia ”, hän sanoi.

Vierailut kohdemaihin

Kesikbaş huomautti heidän vierailunsa Valkovenäjälle erittäin tuottavaa ja avasi oven uusille yritysyhdistyksille. ESO kertoi, että ESO jatkaa joka kuukausi matkoja kohdemaihin kaupungin johtavien ja teollisuusyritysten kanssa. Kesikbaş sanoi: ”Kutsumme pian sektoriklusterimme ja jäsenemme tällaisiin matkoihin. Tällä tavoin kaupungin teollisuus- ja kaupallinen yhteistyö on yksi tavoitteistamme lisätä maailmanlaajuisesti. Presidentti Yılmaz Büyükerşen ei myöskään jättänyt meitä yksin Valkovenäjän vierailunsa aikana ja hän oli kanssamme yhteydenpidoissamme. Siksi haluamme kiittää presidenttiämme hänen panoksestaan. "
ESO: n työmatka, jonka ovat tehneet ESO: n presidentti Celalettin Kesikbas ja pormestari Yilmaz Buyukerşen paitsi johtajille, teollisuusyrityksille ja liikemiehille Süha Ozbay, Sinan Ozecoglu, Fatih Dus, Gurhan Albayrak, Omer Benli, Bora Mehmet Osmali, Trust Erdogan, Serdar U. Yalcin, H Kokoukseen osallistuivat Evren Sahin, Bulent Quince, Polat Sonmez ja Mehmet Rallas.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar