Alkuperäiskansojen Traction Muuntaja miljoonilla euroilla pysyä Turkissa

Turkiyede miljoonia euroja pysyä paikallisten kanssa veto muuntajan
Turkiyede miljoonia euroja pysyä paikallisten kanssa veto muuntajan

Istanbulin metro on toteuttanut kotimaisen vetomuuntajien tuotantoprojektin, joka tuottaa energiaa metro- ja raitiovaunuteille. Siten miljoonat eurot jäävät maan rajoihin.

Istanbul Metropolitan kunta Istanbulin Subway tytäryhtiöiden Istanbulin molemmat sijoitettiin suuri menestys Turkin taloudelle. Yritys; on toteuttanut vetomuuntajien tuotantoprojektin, joka tuottaa energiaa metro-, raitiovaunu- ja kevytraiteissa käytettäville ajoneuvoille. Syyskuun lopussa käynnistettiin 2017: n Metro Istanbulissa muuntajatuotannon tuotantoprojekti 3-prosenttimäärän kasvattamiseksi muuntajan perusteella ja nollasuhteen nostokehysmuuntajan perusteella. 2-yksiköiden muuntaja M1 Yenikapı-Atatürkin lentokenttälinja otettiin käyttöön Belpan sähköasemalla ja aloitettiin palveleminen.

Ensimmäinen tuotanto tässä ominaisuudessa Turkin ...

Istanbulin Metro-linjoissa käytetyt veto muuntajajärjestelmät on toimitettu yrityksiltä, ​​jotka ovat lähtöisin Italiasta, Saksasta ja Espanjasta. tutkii tuotantomahdollisuuksia kuulemalla paikallisia yrityksiä 2017 Metro Istanbulissa Tutkimustulokset yrityksen kanssa BEST Inc ensimmäistä kertaa kotimaan 3.3 MVA muuntajan veto allekirjoittaneet sopimuksen tuotannon Turkissa.

2 176 hinta on tuhatta euroa ...

Istanbulin metro tarjoaa työympäristön tukemalla valmistusyritystä rautatiejärjestelmäkokemuksella, ja yritys on tilannut muuntajat ilmaiseksi kentältä. Aiempien hankintahintojen perusteella 2 MVA -muuntajan 3.3-yksiköiden markkina-arvo on 176.292 euroa. Kun otetaan huomioon, että M7-metrolinjan muuntajien kokonaisarvo on noin 3.600.000 euroa, jos maassa käytetään kotimaista vetomuuntajaa, miljoonien eurojen arvoinen tuote toimitetaan kotimaassa seuraavina vuosina.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.