Ministeri Turhan: "Voimme seurata kaikkia Turkin lipun alla purjehtivia aluksia satelliittien avulla"

Turhanin kaikkia Turkin lipun lippuja voidaan seurata satelliittien kautta
Turhanin kaikkia Turkin lipun lippuja voidaan seurata satelliittien kautta

Ministeri Turhan, Tekirdağ Marmaraereğlisi -alue Kansallisesta meriturvallisuus- ja hätäapukeskuksesta (UDEM) puhuessaan Syyrian pohjoisosassa sijaitsevan Peace Spring -operaation johtokokouksessa, Mehmetçik kertoi haluavansa aloittaa tervehdyksellä.

Alueella Terrorismin että Turkin tavoite, terroristit Turhan sanoi, että vallitsevan poistamalla rauhaa ja hiljaisuutta on suota, "Koska meillä terroristien yhtenäisyyttä, meidän Ballad, lippumme, kotimaa elämämme ovat vihollisia." Hän sanoi.

Turhan, joka toivoi armoa operaatiossa marttyyriutuneille sotilaille ja siviileille, sanoi: orum Toivon kärsivällisyyttä ja vahvuutta kansakunnallemme. Älä katso mitä jotkut teistä terroristeista sanovat. Terrorismin varjossa ei ole rauhaa niiden pettäjien kanssa, jotka ruokkivat imperialisteja. Nämä ihmiset ovat väärässä sanoissaan ja olemuksessaan. Olennaisuus on väärä, vieraantunut tämän kansakunnan menettäneiden ihmisten olemuksesta, olemuksesta, tämä maa ei tule kieltäytymään. Tänään, siunattua perjantaiä, yhdessä kansan vapauden kanssa, kotimaamme pelastuksen vuoksi, rukoilkaamme Mehmetçiklerlerille paljastamaan.

"Olemme ottaneet käyttöön monia nykyaikaisia ​​järjestelmiä"

Ministeri Turhan Turkin 8 350 tuhatta kilometriä rantaviivaa ja silta, joka hyväksyttiin meriliikenteen jos maantieteellinen piirre.

Turkin kansainvälinen öljykuljetusten että tie sijaitsee yksi kurkun vuoden piilee kuitenkin noin 81 tuhatta alusta Turhan silmiinpistävää paljasti joitakin riskejä "ministeriöstä on katsot meremme, elämän parantamiseksi ja omaisuuden turvallisuuteen, jonka tarkoituksena on merionnettomuuksien riskin pienentämiseksi ja meriympäristön suojelemiseksi Teemme tärkeitä töitä. Tässä yhteydessä olemme ottaneet käyttöön monia nykyaikaisia ​​järjestelmiä nykypäivän tekniikalla ja jatkamme niin. ”

Turhan ilmoitti, että Turkin salmen alusliikennepalvelu, joka perustettiin seuraamaan ja ohjaamaan meriliikennettä hetkessä, on palvellut 16: ää vuosia.

”Lisäksi olemme tarjonneet paljon turvallisempaa meriliikennettä Izmitin, Izmirin, Mersinin ja Iskenderunin lahden kattavien laivaliikennepalvelujärjestelmien ansiosta, jotka toimivat intensiivisessä meriliikenteessä. Aluksissa rannikolla Turkissa kanssa automaattisen tunnistusjärjestelmän eivät kykene seuraamaan 24 tuntia.

Näiden laitteiden avulla olemme edistyneet merkittävästi merionnettomuuksien ehkäisemisessä lisäämällä navigoinnin turvallisuutta ja meriturvallisuutta. Voimme seurata kaikkia Turkin lipun alla purjehtivia aluksia satelliittien kautta riippumatta siitä, missä ne ovat maailmassa. Voimme jäljittää myös ulkomaisten lippujen alla purjehtivat alukset jopa tuhannen merimailin etäisyydellä rannikostamme. Käytämme satelliittitietojärjestelmiä tehokkaasti etsintä- ja pelastustoimiin sekä meren pilaantumisen ehkäisemiseen ja havaitsemiseen. ”

”Siirtyminen kohti kansallistamista jatkuu nopeasti”

Ministeri Turhan hallituksen johdolla puolustusteollisuus jatkoi nopeaa siirtymistä painotettuun kansallistamiseen.

Turhan korosti, että he ovat nopeuttaneet pyrkimyksiä satelliittivälitteisten etsintä- ja pelastusjärjestelmien kansallistamiseksi kokonaisuudessaan tulevina vuosina. Tavoitteenamme on perustaa hätätilannejärjestelmä

Ministeri Turhan kertoi tekevänsä tiivistä yhteistyötä ympäristö- ja kaupungistumisministeriön kanssa estääkseen meren pilaantumisen järjestelmän kautta.

Muistuttaen, että hätätilannejärjestelmän ensimmäinen askel on 2015iin rakennettu Antalyan meren pilaantumisen hätätilannekoulutuskeskus, Turhan jatkoi puhettaan seuraavasti:

Bugün Avaamme kansallisen meriturvallisuus- ja hätätilannekeskuksen, joka on nykyään järjestelmän toinen ja tärkein vaihe. UDEM, joka sijaitsee Marmaranmeren luoteisosassa, joka on maamme meriliikenteen kannalta riskialttiin alue ja jolla on laajat logistiikkapalvelut, tulee olemaan suurten merien pilaantumisen koordinointi- ja toimintakeskus.

Tämän lisäksi UDEM: ssä järjestetään koulutuksia öljyn ja muiden haitallisten aineiden aiheuttaman meren pilaantumisen valmistelusta, harjoitusten toteuttamisesta, interventiossa käytettyjen laitteiden ja materiaalien testaamisesta ja varmentamisesta, meren pilaantumiseen liittyvästä pilaantumisen mallinnuksesta ja näytteen analysoinnista sekä näiden aiheiden tutkimus- ja kehitystoimista. tehdään. ”

"UDEM on tärkeä tukikohta puhtaille merille"

UDEM: n Turhan, samoin kuin kansainvälisesti tunnustettu koulutuskeskus, intensiiviset öljykuljetusmaat ovat kiinnostavan asianomaisen henkilöstön koulutusta, hän lisäsi.

Turhanin mukaan keskus on suunniteltu kansainväliseksi testikeskukseksi, jossa sekä hätätilanteessa käytettävät laitteet että muut laivavarusteet voidaan testata laboratorionsa ja kelluvan testialtaan ansiosta.

Uskon, että täällä tehtävä työ tuottaa tärkeitä tuloksia muutamassa vuodessa. Rannikkoturvallisuuden pääosasto on vahvuus kentällä näissä töissä. Jatkamme ympäristö- ja kaupungistumisministeriön kanssa koordinoituja ympäristönsuojelutoimia.

Pyrimme jatkossakin säilyttämään kaikki ympäristöarvot vaarantamatta tulevien sukupolvien tarvitsemien resurssien saatavuutta ja laatua. ”

Turhan, UDEM on tärkeä tukikohta puhtaille merille, hän lisäsi.

Kokouksessa Tekirdagin kuvernööri Aziz Yildirim, Tekirdagin varajäsen Mustafa Yel, Namık Kemalin yliopiston rehtori. Tohtori Mümin Şahin, Durmuş Ünüvar, rannikkoturvallisuuden pääjohtaja ja toimielinten johtajat.

Ministeri Mehmet Cahit Turhan tarkasteli sitten UDEM: n sovellusalueita.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar