Tuemme Samsun Sarp Railway -hanketta

Tuemme samsun jyrkkää hanketta loppuun asti
Tuemme samsun jyrkkää hanketta loppuun asti

Terme-kauppa- ja teollisuuskamarin presidentti Ahmet Ekmekçi totesi, että Samsun Sarp -rautatiehanke on erittäin tärkeä, ja sanoi: adına Tuemme tätä hanketta alueen pojan kehityksen loppuun saakka

Termen kauppa- ja teollisuuskamarin presidentti Ahmet Ekmekçi totesi, että sillä on suuri merkitys Mustanmeren taloudelliselle kehitykselle. Hän tukee hanketta loppuun saakka, joka tuo alueellemme lisäarvoa monilla alueilla turismista julkiseen liikenteeseen.

KULJETUSKYSYMYS

Ekmekçi korosti, että projekti johtaa alueen taloudellisen arvon korkeammalle tasolle, ”Ekmekçi sanoi:” Joukkoliikenne on yksi tärkeimmistä investointimuodoista etenkin kehittyneissä maissa. Projektin ansiosta käynnistämme myös infrastruktuurimuutoksen, joka kattaa kaikki alueen kaupungit Samsunista Sarpin rajanylityspaikalle. Tällä tavoin olemme saavuttaneet merkittävän kuljetusinvestoinnin, joka kestää vuosisatojen ajan ”.

SUURA ARVOT Alueelle

Jos linja integroidaan Baku-Tbilisi-Kars -rautatieyhteyteen, Samsun saavuttaa suuren arvon matkailun ja logistiikan kannalta. Hankkeen osalta todettiin, että Samsunin ja Fatsan väliset työt alkavat ensisijaisesti. Tämä on parannus, joka lisää jännitystämme entisestään ”.

SIIRTYMINEN KEHITYS

Ekmekçi korosti, että Mustanmeren monien vuosien kokemien taloudellisten vaikeuksien vuoksi se antaa jatkuvaa muuttoa ja sanoi: saesinde Tämän hankkeen avulla muuttotaajuus vähenee huomattavasti. Lisäksi pystymme kääntämään muuttoliikkeen tämän projektin kanssa, jossa alueemme saa arvon. " (Samsun sanomalehti)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar