Sillan ylitys nestekaasulla on mahdollista ilmaiseksi

Suojaväylä on mahdollista tuoda ilmaiseksi lpg: llä
Suojaväylä on mahdollista tuoda ilmaiseksi lpg: llä

Polttoaineiden hintojen jatkuva nousu ohjaa käyttäjiä vaihtoehtoisiin polttoaineisiin. Ympäristöystävälliset ja kustannuksia säästävät ajoneuvot, joissa on nestekaasu 2019: n TURKSTAT-tietojen mukaan 37 on autojen prosenttiosuus. On mahdollista säästää noin 40 prosenttia nestekaasulla, jota useammat kuljettajat pitävät vuodessa. Maailman suurin vaihtoehtoisten polttoaineiden järjestelmien valmistajien brc'n n Turkin toimitusjohtaja Kadir Neulojan "ajoneuvojen polttoaineena kilometriä kohden tarjoamme LPG muuntaminen BRC vievää bensiinillä 50-60 senttiä kilometriltä normaaliolosuhteissa 25-30 putoaa penniäkään. Karkealla laskelmalla auton omistaja, joka tekee 50 kilometriä päivässä, voi säästää jopa 10 puntaa päivässä. Toisin sanoen maassamme, jossa sillan ylitys on 10,5-liira, nestekaasuajoneuvon käyttäjä tuo sillan ylityksen ilmaiseksi. ”

Polttoaineiden hintojen jatkuva nousu ohjaa omistajia vaihtoehtoisiin polttoaineisiin. OPEC: n tietojen mukaan maailman öljyvarastot vähenevät asteittain, mutta löydetyt maakaasuvarat ovat edelleen riittävät. Maakaasuvarannot, jotka kasvavat päivä päivältä uusien maakaasulähteiden mukana, osoittavat, että nestekaasu säilyttää hintaetu monien vuosien ajan. Mukaan TUIK n tietoja käyttämällä nestekaasua päivänä toukokuuta 2019 38 prosenttia autoista Turkissa. Oikein sovellettuna nestekaasu säästää 40: n ympärille ja tarjoaa ympäristöystävällisen kuljetuksen pienillä päästöillä.

"Voit tuoda sillan ylityksen ilmaiseksi"

Maailman suurin vaihtoehtoisten polttoaineiden järjestelmien valmistajien brc'n n Turkin toimitusjohtaja Kadir Neulojan "ajoneuvon polttoaineenkulutus kilometriä kohden, tarjoamme LPG muuntaminen BRC vievää bensiinillä 50-60 senttiä kilometriltä normaaliolosuhteissa 25-30 putoaa penniäkään. Karkealla laskelmalla auton omistaja, joka tekee 50 kilometriä päivässä, säästää jopa 10 puntaa päivässä. Toisin sanoen 10,5 on sillan ylitys maassamme, maamme nestekaasuajoneuvot, jotka tuovat sillan ylityksen Istanbuliin ilmaiseksi ”, hän sanoi.

Lähes puolella autoista on nestekaasua

Turkki tilastolaitos (TUIK), toukokuussa mukaan 2019 vuotta moottoriajoneuvoja tilastot, liikenne tuhatta rekisteröinyt 23 39 551 miljoonaa moottoriajoneuvoa osuus prosenttia xnumx on autoja. Saman tiedon mukaan 54,2 miljoonaa 12 tuhatta 482 tuhatta 475 tuhatta 38 tuhatta 4 tuhatta 710-autoa, jotka muodostavat 222 tuhatta XNUMX-autoa, käyttää nestekaasua. Nestekaasua käyttävien ajoneuvojen määrä kasvaa vuosittain.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Level Crossing Guard Service

Marraskuu 14 @ 08: 00 - 17: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar