Melet-sillan vaihtoehtona rakennetun sillan työ jatkuu

Siltaa rakennetaan vaihtoehtona meletsiltaan
Siltaa rakennetaan vaihtoehtona meletsiltaan

Ordu Metropolitan Municipalin pormestari Mehmet Hilmi Guler, Mustanmeren rannikkotie, joka rakennettiin vaihtoehtoisesti Melet-siltaan, teki tutkimuksia.

Ordu Metropolitan Municipality -aloitteen avulla Melet-joelle rakennettu uusi silta Mustanmeren rannikotielle jatkuu ennallaan. 25 metriä pitkää siltaa vahvistaa 236 metriä syvällä 33 poratulla paalulla, joka maksaa yhdysteiden kanssa yhteensä noin 111 miljoonaa.

”Silta menee kuukauden loppuun HZZMET

Pormestari Güler kertoi, että armeijan liikennettä helpottava vaihtoehtoinen silta on tarkoitus saada valmiiksi kuukauden lopulla ja ”Työt jatkuvat vaihtoehtoisella sillallamme Melet-joella. 236 metriä pitkä, 13 metriä leveä silta, ei vain maakunnallemme, vaan myös ympäröivillä maakunnilla ja alueilla vähentää liikenteen kuormitusta suuressa määrin. Valmistamme siltamme lokakuun loppuun asti ja otamme sen käyttöön. Siksi meillä on kaunis projekti, jonka aloitimme ja päättyimme aikanaan. ”

“25 miljoonan projektin”

Vakuuttaen, että tärkeitä ponnisteluja jatketaan Ordussa, pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Ordu. Mehmet Hilmi Güler sanoi, önemli. Orden tärkeät työt lisääntyvät päivä päivältä. Tänään todistamme esimerkkiä täällä. Hankkeella, joka maksaa 25 miljoonaa sivuraiteillaan, lisätään arvoa talouksellemme. Haluan kiittää kaikkia tiimikavereitamme, jotka osallistuivat asiaan. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar