Pyyntö täydentävästä sairausvakuutuksesta TCDD- ja DHMİ-henkilöstölle

Pyydä ylimääräinen sairausvakuutus tddd- ja dhmi-henkilöstölle
Pyydä ylimääräinen sairausvakuutus tddd- ja dhmi-henkilöstölle

Liikennevastaava-Sen, DHMİ ja TCDD-pääosastot kirjoittamalla kirjeen henkilöstölle.

Kuljetusjohtaja-Senin puheenjohtaja Kenan Caliskan sanoi lausunnossaan; ”Vaikka se voidaan ymmärtää tai neuvotella työehtosopimuspöydällä, sitä ei voida allekirjoittaa julkisen työnantajan komitean palvelualalla ja välimieskomitea voi hylätä sen. Haluamme, että viranomainen ratkaisee ne uudelleen ja muuttaa niistä hyötyjä työntekijöille ”.

Kuljetus Memur-Senin DHMİ: n pyynnöt asiaan liittyvässä artikkelissa;

Da Työehtosopimuksen aikana pidetyissä kokouksissa seuraavat asiat sisältyvät työministeriön artikloihin (B) ja (C); Vaikka DHMİ-henkilöstölle annettiin täydentävä sairausvakuutus, suojelu- ja turvallisuushenkilöstön palkkaaminen 46-iän jälkeen ja säännökset vaatetuen maksamisesta käteisellä, nämä voitot otettiin takaisin välimiesoikeuden prosessissa.

Edellä selitetyn prosessin mukaisesti; Jos organisaationne henkilöstölle annetaan täydentävä sairausvakuutus johtokunnan alaisuudessa (edellyttäen, että Eurocontrol vastaa kaikista kustannuksista), sosiaalisia oikeuksia lisätään.

Laitokselle olisi myös hyödyllistä saada pysyvä ratkaisu henkilöstön palkkaamiseksi, joka toimi suojelu- ja turvallisuusvirkamiehenä, jonka olemme maininneet monta kertaa GCC: n kokouksissa, jotka piti instituutiosi kanssa, 46-vuotiaana.

Toinen tärkeä kysymys; Tavoitteena on estää tarpeeton tuhlaus vuosien ajan, välttää korkeat tarjouskustannukset ja varmistaa, että henkilöstö voi työskennellä paremmanlaatuisilla vaatteilla. 5. Yleisen ehtojen osa työehtosopimuksesta, 24. Tuen katsotaan voivan tapahtua käteisellä.

Toinen tärkeä kysymys on RFF: n työntekijöiden urheiluvälineet. Kaikkien lentoasemilla työskentelevien RFF: n henkilöstön on tehtävä urheilua fyysisten kykyjensä ylläpitämiseksi ja parantamiseksi toimikautensa aikana. Lisäksi RFF: n henkilöstöllä tulisi olla aerobinen ja anaerobinen kunto, jotta DHMİ: n pääosaston ilma-onnettomuuksien, Krimin ja palontorjuntadirektiivin mukaisesti lentokenttien pelastus- ja paloasemille olisi perustettu urheilukenttiä ja kuntosalia.

Tästä syystä RFF: ssä työskentelevälle henkilöstölle on tärkeätä ostaa hikeasuja ja urheilujalkineita urheilun ja kuntoilun pääosaston käyttöön.

myös; VOR / NDB / SYS-asemilla vartioitujen muovimuovien sijasta betoni- / tiilirakennusten rakentaminen päivystyshenkilöstön turvallisuus-, suoja-, ruokailu-, wc / pesuhuone- ja vaatteidenvaihtotarpeiden vuoksi eliminoi merkittävät henkilöstön valitukset.

Tällä hetkellä on muovisia 1-2 neliömetriä muovisia moboja, jotka täyttävät vain asumisen tarpeet. Nämä mobot, jotka ovat erittäin huonoja ja käyttökelvottomia sekä terveyden että turvallisuuden kannalta, olisi poistettava käytöstä instituutiomme näkemyksen mukaisesti ja betoni- / tiilirakennukset olisi rakennettava.

Koska yllä mainittujen ongelmien ratkaisu on hyödyllistä henkilöstön valitusten poistamisessa ja työntekijöiden motivaation lisäämisessä, esitämme kunnioittavasti tarvittavat toimenpiteet. "

Kuljetus Memur-Senin TCDD: n pyynnöt asiaan liittyvässä artikkelissa;

Toplu Kuten tiedetään, ammattiyhdistyslain 4688-numeron mukaisesti työehtosopimuksen tekee valtuutetun ammattiliiton ja julkisen työnantajan edustajan muodostama komissio. 2020 / 2021 kattaa vuodet 5. Välimiesoikeus hylkäsi pyynnön täydentävän sairausvakuutuksen tarjoamisesta TCDD: n henkilöstölle, jota haastateltiin ja sovittiin periaatteessa kokouksissa ajanjakson työehtosopimuspyynnöistä.

Vaikka prosessi jatkuu valtuutettuna unionina ja siitä sovitaan periaatteessa kollektiivisessa neuvottelupöydässä, se on yksi kollektiivista sopimusta koskevista pyynnöistämme, jotka eivät muutu voittoiksi, mutta jotka mielestämme voidaan ratkaista hallituksenne alaisuudessa. Täydentävän sairausvakuutuksen tarjoaminen organisaation henkilöstölle on tärkeää, kun otetaan huomioon, että suurin osa laitoksen työntekijöistä työskentelee aktiivisesti kentällä.

TCDD henkilökunta on täydentävä sairausvakuutus alentamaan yrityksen sopimus tai Turkin pidetään yksityisissä terveydenhuollon laitoksissa yleisesti pidetään.

Esitämme kunnioittavasti näiden sopimusten ja sovellusten ratkaisun tarpeen, joka lisää henkilöstön tyytyväisyyttä ja motivaatiota. "

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 08

Hankintailmoitus: Keskuslämmityslaitoksen toiminta

Marraskuu 8 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 08

Tarjouskilpailuilmoitus: Keskuslämmityslaitoksen toiminta

Marraskuu 8 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 08

Hankintailmoitus: YHT VIP Loungen henkilöstöpalvelun hankinta

Marraskuu 8 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar