Pienten linja-autojen yhdenmukainen asentaminen aloitettiin Malatyassa

Malatyassa aloitettiin minibussien yhdenmukainen käyttö
Malatyassa aloitettiin minibussien yhdenmukainen käyttö

Malatyan kunta, joka on allekirjoittanut monia innovaatioita, on toteuttanut ensimmäisen uranuurtaen minibussien univormut.

Sovellus aloitettiin Koyunoglu-minibussipysäkillä, joka valittiin pilottipysäkiksi. Hakemus pidettiin hakemuksessa pysähdyspaikassa. Seremoniaan osallistuivat kaupunginjohtaja Selahattin Gürkan, minibussien ja virkamiesten jaoston puheenjohtaja Mesut İnce, MOTAŞ: n pääjohtaja Cemal Erkoç sekä osastopäälliköt ja minibussi-kauppiaat.

©: Arabesque-kuuntelukausi on ohitse, nyt kuuntelemme kansalaisiamme

Lyhyessä puheessaan seremoniassa minibussien kamarin presidentti ja virkamiehet Mesut Ince kertoivat, että Malatyan pääkaupunkiseudun kunta on erittäin hyvälaatuisia palveluita julkisen liikenteen pisteissä.

Tuomioistuimen puheenjohtaja Ince totesi, että he ovat tehneet sarjan täytäntöönpanopäätöksiä saman laadun ja standardin saavuttamiseksi muissa julkisissa kulkuneuvoissa. Yhdistyneen kuningaskunnan presidentti Ince on esitellyt virkapuvut ja virkapuvut yleisön harkinnan mukaan parempien palvelujen tuottamiseksi. Saatuaan positiivisia vastauksia aloimme harjoittaa. Pääkaupunkiseudun kuntamme antaa meille suurta tukea täytäntöönpanopisteen toteuttamisessa. Koyunoglu-minibussipysäkki oli tämän sovelluksen ensimmäinen keskus. Arabialainen kuunteluaika on ohi. Kuuntelemme nyt kansalaisiamme. Minibussi-kauppiaana tarjoamme kansalaisillemme laadukasta palvelua suvaitsevaisuuden puitteissa. Saamme pian näiden tutkimusten hedelmät. Emme odota kaikkea valtioltamme. Laitoimme käteni kivin alle, jopa tavaratilamme. 27- tai jopa 233-minibussi-työntekijämme vaihtavat vaatteisiin ja tuottavat kansalaislähtöisiä palveluja. Hakemuksen puitteissa kuntamme on esittänyt housut, paidat, kengät ja solmiot. Haluan kiittää pormestari Selahattin Gürkania tuesta. "

Gürkan Malatya minibussi kauppiaat tulee roolimalli Turkkiin

Kenenkään kunnia rinnalla minibüsçü kaupat Metropolitan kaupunginjohtaja Selahattin Gürkan, hän sanoi Turkin Malatya minibüsçü arvostelusta olisi roolimalli.

Presidentti Gürkan totesi, että koko minibussien kauppiaat suhtautuvat kielteisesti koko maan puoleen. Presidentti Gürkan sanoi: ”Olemme toteuttamassa joitain käytäntöjä näiden kielteisten käsitysten poistamiseksi. Tunnemme muut kauppiaat, jotka käyttävät julkista liikennettä, erityisesti Malatyan minibussi-kauppiaita kohteliaina, kohteliaasti ja esimerkillisinä henkilöinä. Tämä sovellus on syntynyt tästä ystävällisyydestä. Tämä tietoinen lähestymistapa on esimerkkinä Turkkiin. Meidän on pidettävä tätä käytäntöä yhteiskunnan kunnioituksen osoituksena, ei yhdenmukaisuuden muodossa. Kun käytimme julkista liikennettä Malatyassa, huomasimme, että Malatyan minibussit loivat tietoisuuden. Huomasimme, että asiakastyytyväisyys on ylemmissä segmenteissä. Tämä on ainutlaatuista Malatyalle. Koyunoglu-minibussipysäkki on ensimmäinen lähtöpaikka vaatteille, jotka annamme 233-minibussi-myymälämiehillemme. Kauppiaidemme positiivinen lähestymistapa osoittaa, että koulutuksemme ja kulttuurimme on erittäin korkea. ”

Stall-kauppiaat olivat erittäin tyytyväisiä hakemukseen ja kiittivat Turkin kaupunginjohtajaa Selahattin Gürkania tuesta ja osallistumisesta.

Puheiden jälkeen pormestari Selahattin Gürkan jakoi vaatteet minibussien kauppiaille. Presidentti Gürkanin ohjauksessa myös kauppiaat juttelivat.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar