Kocaelin satamat avoinna maailmalle

Maailma avautuu Kocaelin satamien kanssa
Maailma avautuu Kocaelin satamien kanssa

Kartepe-huippukokous-2019, joka keskittyy 'kaupungistumiseen ja onnellisiin kaupunkeihin', jatkuu täydellä vauhdilla. Kartepen kaupunginosassa pidetyssä huippukokouksessa keskusteltiin kaupungista ja liikenteestä. Puheenvuoro istunnossa, prof. Gebze tekninen yliopisto. Tohtori Mehmet Küçükmehmetoğlu totesi, että Kocaeli on portti maailmaan satamiensa kanssa ja että kaupunki tarvitsee fyysisiä siltoja.

”KOCAELİ TARVEE FYSIKAALISIA SILTAA”

Kirjataan, että Kocaeli on erittäin tärkeä reitti. Tohtori Mehmet Küçükmehmetoğlu “Kocaeli on kaupunki, joka avautuu maailmalle Anatolian porttien ja satamien kanssa. Maantiede on Kocaelin kohtalo. Portti maailmaan on yksi Kocaelin suurimmista ratkaistavista ongelmista. Kocaeli tarvitsee fyysisiä siltoja. Jos sanot nämä fyysiset sillat, sanoisin, että on siltoja, teitä, moottoriteitä, rautateitä ja lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat kuljetuksia. Koska se on Kocaelin teollisuuskaupunki, tarvitsemme siltoja ja ilman niitä ei ole kauppaa. ”

ALI, JOS TARJOAMME TAPAUTTAMAAN KAUPAN NOPEUTTAMISEKSI ”

”Osmangazin silta ja moottoritie olivat viimeiset paikat, joissa päästiin näihin esimerkkeihin, Küçük Küçükmehmetoğlu sanoi. Osmangazin silta vähensi myös väestöä kohti Istanbulia, mutta ympäröivien kaupunkien väestö kasvoi. Tämä aiheutti tarpeen helpottaa kuljetusta ympäröivissä kaupungeissa. Mukaan naapurimaamme Turkki kuuluu maihin, joka käyttää yksi pitkän matkan kauppaan. Tämä aiheuttaa vaikeuksia myös vienti- ja kauppa-alueellemme. Uudet kuljetusinvestoinnit helpottavat ihmisten elämää ja tekevät heistä myös mukavampaa kauppayhtiöissään ja tekevät liiketoiminnastaan ​​mukavampaa. ”

KIINTEINEN KAUPUNKI JA KULJETUS

Älykkäät kaupungit ja kuljetus on Kocaelin yliopiston professori suorittaa puheen. Tohtori Fatih Akbulut sanoi; Ğ Anturien verkot, esineiden Internet, pilviohjelmat sekä mobiilisovellukset ja tekniikat ovat mahdollistaneet älykkään kaupungin ja liikenteen. Nähdessään tämän älykkään kaupunkihankkeen hyödyt Euroopan unionissa, panostetaan tähän aiheeseen Istunto pidettiin Ara Güler -hallissa, ja sitä koordinoi Tübitakin MAM: n energiainstituutin varajohtaja. Vaikka Mehmet Ali Çimen, puhujat Gebzen teknillisestä yliopistosta; Tohtori Mehmet Küçükmehmetoğlu, Assoc. Tohtori Fatih Akbulut. Istunto päättyi todistusten antamisen jälkeen.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar