Lisätoimenpiteet IETT Metrobus -onnettomuuksien torjumiseksi

Lisätoimenpiteet metrobussi-onnettomuuksien torjumiseksi
Lisätoimenpiteet metrobussi-onnettomuuksien torjumiseksi

Huolimatta 2019: n valtavasta laskusta Metrobus-onnettomuuksissa, IETT on tehnyt uuden arvion kahdesta viimeaikaisesta onnettomuudesta. Tarkastuslautakunnan päällikkö nimitettiin henkilökohtaisesti tutkimaan onnettomuuksia. Mekaanikkojen kamarista pyydettiin asiantuntijaa.

Metrobus, joka matkustaa 7 tuhat kertaa päivässä 220 tuhannen kilometrin matkalla ja kuljettaa 1 miljoonaa matkustajaa, suorittaa vakavia töitä onnettomuuksien estämiseksi. Lokakuussa Metrobus-linjalla tapahtuneiden onnettomuuksien jälkeen 6 ja 8 IETT -johtajisto kokoontuivat arvioimaan uudelleen. IETT: n varatoimitusjohtaja Hamdi Alper Kolukısa johti kokousta, keskusteltiin metrobussi-onnettomuuksien syistä ja toimenpiteistä. Kokoukseen osallistuivat kaikki osastot IETT: n päälliköiden kanssa.

Varatoimitusjohtaja Kolukısa kertoi, että onnettomuuksien lähteestä aloitettiin yksityiskohtainen tutkimus ja että tarkastuslautakunnan päällikkö nimitettiin henkilökohtaisesti hallinnolliseen tutkimukseen. Hän lisäsi, että myös Konetekniikan kamari Kolukısa vaati asiantuntijaa.

Kokouksen aikana keskusteltiin myös aikaisemmin käytettyjen ajoneuvojen kuljettajista ja kuljettajista. Tämän puitteissa päätettiin harkita uudelleen kuljettajille tarjottavia koulutuksia terveellisestä ajamisesta ja ottaa heidän osuutensa onnettomuuksissa huomioon.

Istanbulin metropolialueen kunnassa metrobussi-onnettomuuksia tapahtui toimenpiteiden lisäämisen jälkeen, ja tällaiset onnettomuudet "varhaisvaroitusjärjestelmän" estämiseksi otettiin käyttöön.

IETT-tietojen mukaan toteutettujen toimenpiteiden seurauksena myös linjalla onnettomuuksien määrä on laskussa. Onnettomuuksien lukumäärä vuosittain on seuraava:

metrobus -tilastot
metrobus -tilastot
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.