Kiovan kaupunginhallinto ilmoittaa Trajshchev-metroasemalle

Kievin kaupunginhallinto ilmoitti troeyscina-metroasemalle
Kievin kaupunginhallinto ilmoitti troeyscina-metroasemalle

Metro Trotschyniaan voidaan rakentaa vuosien 5-7-10 välille, jos sille tarjotaan rahoitusta. Haastattelussa Kiovan kaupunginhallinnon apulaispäällikön Nikolai Povoroznikin kanssa Pilvenpiirtäjä ilmaisi tällä tavalla.

”Kiinalaiset ovat valmiita myöntämään lainoja Trojshchina (Троєщина) -metroaseman rakentamiseen. Alustavien arvioiden mukaan puhumme 2 miljardin dollarin sijoituksesta. Kiinan on kuitenkin saatava valtion takauksia tälle lainalle, mutta hallitus kieltäytyy myöntämästä niitä meille.

Hän totesi myös, että metro tarvitsee paitsi Torsishin asukkaille myös Solomenkan asukkaille.

”Metroasemaa ei myöskään ole, ja lähin metroasema on Vokzalnaya, erittäin tungosta aamulla ja pitkät jonot ovat käynnissä. Tästä syystä metrolinja Julyanista Trajshchinaan voi ratkaista saavutettavuusongelmat molemmille alueille. ”

Nikolai Parovoznikin mukaan metro Trotschyniaan 5-7-10 voidaan rakentaa vuosien välillä. Iye Toistaiseksi meillä on vain yksi alustava toteutettavuustutkimus (tämä toteutettavuustutkimus, asiakirja, jonka avulla voimme arvioida rakennuskustannukset), mutta meillä ei ole vielä täydellistä toteutettavuustutkimusta ja metrojen rakennushanketta.

Kuten Kiovan kaupunginhallinnon varapuheenjohtaja totesi, heillä on nyt kaikki mahdollisuus ”kevyen metrolinjan avaamiseen Trajshchinaan: esikaupunkijuna, nopea raitiovaunu, Trajshcine-raitiovaunu. Vain kaikki nämä johdot on kytkettävä.

”Ehdotimme vuosi sitten infrastruktuuriministeriölle Kiovan raitiovaunuprojektia, joka kulkee raideteitä pitkin. Tämä projekti ei vaadi valtion takuita, ja EBRD oli valmis jakamaan varoja 500 miljoonan euron arvosta. Ukrzaliznytsia ei kuitenkaan ollut samaa mieltä kanssamme tästä hankkeesta; tavarajunien piti muuttaa aikatauluaan, eikä se vaikuttanut heille kannattavalta ”, hän lisäsi. (Ukrhab on)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar