Keski-Aasian rautateiden huippukokous pidettiin

Keski-Aasian rautateiden huippukokous pidettiin
Keski-Aasian rautateiden huippukokous pidettiin

"Keski-Aasian Railway Summit" ensimmäinen 21-24 lokakuu 2019 jona Turkin tasavallan rautateiden (TCDD), isännöi Iranin rautatielaitos, Kazakstan rautatiet, Uzbekistanin rautatiet ja pidettiin Ankarassa johon osallistuu Turkmenistanin rautateiden edustaja.

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun, Kazakstanin kansallisten rautateiden puheenjohtaja Sauat Mynbaev, Iranin islamilaisen tasavallan tie- ja kaupungistumisministerin sijainen Saeid Rasouli, Turkmenistanin rautatieviraston varapuheenjohtaja Recepmammet Recepmammedov, Uzbekistan Railwaysin puheenjohtaja Husnitdin Hasilaz ja TCDD Transportation Inc: n toimitusjohtaja. Huippukokous pidettiin The Ankara -hotellissa 24.10.2019: llä.

TCDD kansainvälisten standardien huippukokouksessa keskustelemaan järjestelyistä, jotka koskevat roaming kahdenkeskisillä sopimuksilla asianmukaisia ​​tavaravaunujen, Turkista aktivismi logistiikkakeskusten ja nykyisen radan käytävällä liitoskohtia tietyillä alueilla Iranin ja Kazakstanista Kiina - Kazakstan - Uzbekistan - Turkmenistan - Iran - liikenne Turkissa käytävällä lisäämällä äänenvoimakkuutta.

Osapuolet allekirjoittivat Keski-Aasian rautateiden huippukokouksen hyvän tahdon pöytäkirjan.

Pyrimme lisäämään kaupan määrää

TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun kertoi huippukokouksessa, että Euroopan ja Aasian välinen kauppa kasvaa päivä päivältä ja tämä tilanne tekee rautateistä houkuttelevampia. Uygun muistutti, että niiden tavoitteena on lisätä kauppaa tämän alueen maiden välillä,

Çin Kiina on viime vuosina toteuttanut tärkeitä hankkeita liikenneverkonsa parantamiseksi. Näiden hankkeiden avulla Kiinasta lähtevät tavarajunat ja nykyisen rauta-silkkitien aktivointi saavuttavat maamme Kazakstanin, Uzbekistanin, Turkmenistanin ja Iranin kautta. Yhdistämme siis Kiinan ja Euroopan rauta-silkkitielle. TCDD: nä haluamme aina osallistua yhteistyöhön Aasian ja Euroopan välisen linjan kanssa, mikä on loistava tilaisuus maillemme ja pitää suhteemme korkeimmalla tasolla. "

Päivämäärän kohdennettuja Silk Road elvyttämistä huippukokouksen, Turkki, Kazakstan, Uzbekistan, Turkmenistan ja Iran antaa merkittävän panoksen talouteen. Huippukokouksessa tehtyjen päätösten täytäntöönpanolla tavoitteena on tuottaa merkittäviä tuloja alueen maiden vientituotteista. Keski-Aasian rautateiden huippukokouksen allekirjoitetun liikearvon pöytäkirjan täytäntöönpanoon liittyvien oikeudellisten järjestelyjen ansiosta rautatieliikenne etenee nopeammin.

Huippukokous päättyi päättämisillallisella, jonka TCDD: n toimitusjohtaja isännöi osallistuvien maiden vanhempien johtajien ja valtuuskuntien kunniaksi.

Ladataan ...

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar