Kayserin pääkaupunkikunta työskentelee mukavan kuljetuksen hyväksi

Kayseri suuri kaupunki toimii mukavan kuljetuksen hyväksi
Kayseri suuri kaupunki toimii mukavan kuljetuksen hyväksi

Kayserin pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Hän sanoi, että Memduh Büyükkılıç aloittaa kesäkuun pääkaupunkiseudulla toteutettavien kunnostamistöiden jatkumisen, hän sanoi. Presidentti Büyükkılıç, Bagdadin kadulla valmistunut ja uusittu työ tarjotaan yleisölle sanoi.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Memduh Büyükkılıç, Erkilet Boulevard kesäkaudella, Pavement Street, Talas Boulevard, Osman Kavuncu Boulevard, Erciyes University, Ildem Cemetery Road, Kiçikapı Bus Bus Management ja Baghdad Streetin kunnostustyöt on tehty ja vastikään avattu 15 July Avenue asfaltoitu sanoi.

Pääkaupunkiseudun kuntayhtymät parantamaan teiden laatua ja mukavuutta intensiivisen työn suorittamiseksi ilmaisivat kaupunginjohtaja Büyükkılıç, tämän työn aikana estääkseen liikenteen keskeytymisen työn yleisessä merkityksessä ja bulevardien vaihe uudistettiin vaiheeksi.

BAGDAT STREET VALMIS

Toteaa, että pääkaupunkiseudun kunnan joukkueet ovat saaneet päätökseen työnsä Bagdadin kadulla, pormestari Memduh Büyükkılıç kertoi edikille. Olemme uudistaneet Baghdad-kadun, joka on kulunut vuosien intensiivisen käytön takia, perustuen kansalaistemme tyytyväisyyteen ja nostamalla tiestandardeja turvallisuuden suhteen. Saimme päätökseen asfaltointityömme ja tarjimme tiensä ihmisten palvelemiseen. Toivon sen olevan hyvä ja käytettävä ilman vahingot ja vaivat ”.

Metropolitan pormestari Büyükkılıç, työ jatkuu häiritsemättä ryhmiä ilmaisemalla Mimar Sinanin risteysArgicik-valot tänä päivänä Mimar Sinan -yhteyden välille, hän sanoi. Presidentti Büyükkılıç kattoi kaupungin vilkkaimmat kadut kesäkaudella noin 43 kilometrimatkalla, hän sanoi.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 08

Hankintailmoitus: Keskuslämmityslaitoksen toiminta

Marraskuu 8 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 08

Tarjouskilpailuilmoitus: Keskuslämmityslaitoksen toiminta

Marraskuu 8 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 08

Hankintailmoitus: YHT VIP Loungen henkilöstöpalvelun hankinta

Marraskuu 8 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar