Triple Track rekisteröimisestä Turkin Yhdysvaltojen jälkeen

Kaukalossa sovelletaan UCLA Yhdysvaltojen jälkeen turkiyede
Kaukalossa sovelletaan UCLA Yhdysvaltojen jälkeen turkiyede

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri M. Cahit Turhan kertoi tekevänsä tulevaisuuden suunnitelmia Istanbulin lentokentän laskeutumis- ja lentoonlähtökapasiteetin lisäämiseksi. Olemme alkaneet työskennellä.

Ministeri Turhan, Istanbulin lentokentän laskeutumis- ja nousukapasiteetti tulevaisuuden suunnitelmien lisäämiseksi edelleen, hän sanoi.

Turhanin mukaan Istanbulin lentokentällä rakentamisen loppupuolella olevan 3-rinnakkaiskiitotien on tarkoitus ottaa käyttöön ensi kesänä.

Turhan huomautti, että ly kolmella rinnakkaisella kiitotiellä tapahtuvalla toiminnalla dışında ei ole muuta sovellusta maailmassa Yhdysvaltojen ulkopuolella ja että Istanbulin lentokentästä tulee yksi maailman tärkeimmistä keskuksista.

"Opinnot suoritetaan kansallisilla keinoilla"

Turhan huomautti, että alun perin oli tarkoitus käyttää kolmea kiitotietä erilaisissa yhdistelmissä, ja sanoi:

Bazı Liikenteen painosta riippuen joitain kiitotiejä käytetään lentoonlähtöön, osa kiitoteitä laskeutumiseen tai lentoonlähtöön. Tämä menetelmä lisää tuntuvasti laskua ja nousua pystyvien ilma-alusten lukumäärän huomattavan kasvun. Valtion lentokenttien pääosaston (DHMİ) henkilökunta suoritti Havan ilmatilan suunnittelututkimukset tehokkaan lentoliikenteen sujuvuuden varmistamiseksi ja maksimaalisen kapasiteetin saavuttamiseksi sekä taksiaikojen lyhentämiseksi lentoturvallisuusperiaatetta uhraamatta. "

DHMİn pääosasto totesi, että sovellus edistää merkittävästi lentoliikennettä, Turhan sanoi, önemli. DHMİ: n pääosasto toteuttaa sovelluksen työt tekemällä merkittäviä muutoksia Istanbulin ilmatilaan. "

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar