Istanbulin lentokentän kirjasto avattu

Istanbulin lentokentän terminaali avattiin
Istanbulin lentokentän terminaali avattiin

Istanbulin lentokentän kirjaston avattu ministeri Ersoy sai ensimmäisen kirjan kirjastosta. Tohtori A. Haluk Dursunin Yolculuk-matka Ottomanin maantieteen eserille työllään lensi Antalyassa.

Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy: uz Jatkamme uudella kirjastokonseptilla. Voit lähteä täältä tai lukea kirjaa omassa kaupunki Turkissa päätyttyä kirjan tänne vierelläsi voidaan toimittaa mihin tahansa kirjastoon. "

Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy avasi Istanbulin lentokenttäkirjaston, joka otettiin käyttöön Istanbulin lentokentän kotiterminaalissa.

Ministeri Ersoy, joka katkaisi kirjaston avausnauhan Ahmet Önalin ja IGA: n lentokenttähallinnon toimitusjohtajan ja pääjohtajan kanssa, vieraili kirjastossa.

Ersoy sai ensimmäisen kirjan kirjastosta. Tohtori A. Haluk Dursunin Yolculuk-matka Ottomanin maantieteen eserille työllään lensi Antalyassa.

Ministeri Ersoy totesi kirjaston avajaisissa pitämässään puheessa, että Istanbulin lentokenttä on yksi suurimmista maailmassa. Istanbulin on tarkoitus lentää ilmailun nopean kehityksen aikaa, hän sanoi.

Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoyn mukaan lentokenttä, jota ei voida rakentaa, otettiin käyttöön erittäin lyhyessä ajassa ja määriteltyjen päivämäärien edessä. ”Yhdessä Istanbulin lentokentän kanssa meillä oli lentokenttä, jolla oli suorat lennot maailman eniten pisteisiin, etenkin THY: hen, mutta tämä lentokenttä on erittäin loistava lentokenttä. Se on oikeasti elävä kaupunki. Väestö on myös erittäin tungosta. Miljoonat ihmiset tekevät tätä lentokenttää ja poistumisaukot Turkista. Miljoonat ihmiset tulevat tänne ja menevät erilaiseen kaupunkiin kaupunkiin menemättä uudelleen tälle lentokentälle. ”

Nämä ominaisuudet huomioon ottaen lentokentän avaamista 1 vuotta ennen IGA johtajien ja he suunnittelivat haaveillut monia hankkeita arvioimaan paras tapa, että vastineen Turkki, ministeri korosti Ersoy kertoi heille elämässä.

tulossa Istanbuliin, niin todetaan, että ne pyrittiin esittelemään Turkin matkustajille edelleen toiseen kaupunkiin ministereille Ersoy, Turkin luonnon ja kulttuurin rikkauksia lentoaseman vapaa, meri, hiekka, aurinko, ja sanoi, että he ovat alkaneet intensiivisen johdatus rauniot.

Ministeri Ersoy jatkoi: ”Tämä vaikuttaa paljon. Sisäinen edes lukea seitsemän, toteutettiin ensimmäisen kerran Turkissa, jotta lisäarvoa meidän matkustajille, jotka haluavat arvioida lukemalla hänen aikaa lentokentällä. Jatkamme uudella kirjastokonseptilla. Voit lähteä täältä tai lukea kirjaa omassa kaupunki Turkissa päätyttyä kirjan tänne vierelläsi voidaan toimittaa mihin tahansa kirjastoon. Annamme sinulle mahdollisuuden lukea kirjaasi ja lukea se loppuun saakka. Kolmas palvelumme aktivoituu. Protokolla saatiin päätökseen viime viikolla yksityiskohtaisesti. Varsinkin passin läpäisemisen jälkeen perustimme puhdistetulle alueelle tuhannen neliömetrin museon. Tämä tehdään kuukauden kuluessa sijoituskilpailusta ja 2020-kaudesta, toivottavasti otamme käyttöön. Erityisesti matkustajia, jotka tulevat Turkista antamatta ajattelemme voittaa siellä. Muutamme sisällön joka 6 kerran kuukaudessa. Se on käsite, joka heijastaa kaikkia Anatolian arvoja. Kehitimme myös neljännen projektin aivoriihen aikana näissä kokouksissa. Vitriinissä muualla kioskit lentokentällä, joka on historiallinen omaisuuden tuo Turkin paikkoja. Meidän ulkomaisia ​​vieraita Istanbulin lentokentälle saakka kun astuimme ulos selälleen Turkin historiallisia monumentteja, kulttuuri, arkeologia vaeltavat kanssa tiedotetaan lentokentälle. "

Istanbulin teknillisen yliopiston tiedekunnan assistentti Ersoy esitteli kirjastolle kirjan, jonka on kirjoittanut yksi maailman tiedehistorian johtavia henkilöitä Fuat Sezgin. Tohtori Hän antoi plakin Hatice Ayataçlle ja Murat Ayataçlle.

Kulttuuri- ja matkailuministeri Mehmet Nuri Ersoy, Van, Ercisin alueella liikenneonnettomuudessa kuolleet vara-, kulttuuri- ja matkailuministeri. Tohtori Hän tutki myös Ahmet Haluk Dursunin kirjoja kirjastossa.

2 tuhansia 550 esineitä kirjastossa

Kirjastossa, joka on kulttuurilepopiste, jossa matkustajat voivat viettää aikaa, on saatavana yhteensä 350 tuhatta 500-julkaisua, mukaan lukien tuhat 150-kirjallisuutta, 50-lapset, 500 English, 2-lehdet ja 550 Nobel -palkittu kirjalliteos.

Matkustajat, jotka saavat palveluita kotimaan terminaalin kirjastosta, voivat lainata kirjoja jäsenlennoista kotimaan lennoilla. Käyttäjät voivat lainata heidän kirjoja, kirja palautuslaatikkoon Istanbulin lentokentälle Saapuvat matkustajat voivat toimittaa mihin tahansa osasto tai yleisten kirjastojen Turkissa.

Yhteistyössä kulttuuri- ja matkailuministeriön ja IGA: n kanssa toimiva kirjasto on avoinna 06.30-23.30-aikoina. 6-ministeriön henkilöstö nimitettiin kirjastoon, jossa IGA tarjosi tilan ja infrastruktuurin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar