Linja-autoasemia kasvatetaan Belkısissä

Ehkä bussipysäkkejä lisätään
Ehkä bussipysäkkejä lisätään

Sezitkamilin piirin Belkisin piirikunnan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Fatma Sahin kävi naapurimaiden vierailulla. Sahin, naapuritiimin riittämättömien bussipysäkkien ongelman ratkaisemiseksi, Belkis pyysi aloittamaan ponnisteluja naapuruston bussipysäkien lisäämiseksi.

Puhuessaan sosiaalisen kunnan nimellä Fatma theahin jatkoi vierailua naapurustossa nähdäkseen ongelmat paikallaan ja kuunnellakseen kansalaisia. Tutkimalla naapuruston muhtareiden puheenjohtaja Şahin, ratkaisukeskeinen ongelmanratkaisumenetelmä vahvisti jälleen valtaistuimen kansalaisten sydämessä.

Mesaisinessa, Şehitkâmil Belkıs-alueella, Sahinista lähtien, tutkittiin sekä paikan päällä suoritettua työtä että tunnistettiin naapuruston puutteet. Ryhmä antoi ohjeet puutteiden poistamiseksi.

Valmistuneen työn pohdinta yhteistyössä naapuruston päällikön Enver Özekici'yle Sahinin kanssa, naapuruston joukkoliikenteen tiheys ja kasvavien naapurimaiden rajojen vuoksi puutteellinen vastaus toiveeseen lisätä bussipysäkkien määrää pyysi ryhmää aloittamaan työn ongelman ratkaisemiseksi. Mukhtar Özekici'yi selaamassa pysäkkiä ottamalla presidentin. Pysäkin kansalaiset olivat kiinnostuneita ajoneuvosta, juttelivat jaloillaan.

Belkisin naapuruston monien vuosien ajan presidentti Fatma Sahinille osoitetun vesipulan ratkaisemiseksi naapuruston asukkaiden ponnistelujen ansiosta naapuruston asfaltti ja naapuruston viimeistelytyöt ratkaistaan ​​korjaamalla puutteet, hän sanoi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.