Çetin Emeç lähestyy ylikulkusillan loppua

setiini emecte lähestyy loppua
setiini emecte lähestyy loppua

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta tuo edelleen uusia ja moderneja ylinäkymiä kaupunkiin ja jatkaa työtä projektin parissa. Valmistus- ja muut rakennustyöt ovat käynnissä uudessa Çetin Emeç -ylityssillassa, jonka teräsrunko asetettiin jalkoihin viime kuussa. Tiedeosaston töiden mukaisesti hissien ja julkisivupäällysteiden valmistusta jatketaan.

Liukumaton TARTAN-kiitotie rakennetaan

Osana hanketta valmistui ylikilpailun kaitevalmistus ja ylikulkupisteeseen pystytettiin valaisevat pylväät. Tällä hetkellä meneillään olevan ylikulkusillan hissi- ja julkisivunvalmistus tehdään luistamattomasta tartanan kiitotiestä päärunkoon ja portaiden kerroksiin. Myös nykyaikaisen maantieliikenteen maisemointi ja jalkakäytävä valmistetaan.

KÄYTETTÄVÄ 95 TON STEEL

Uusi Çetin Emeç Overpass rakennettiin 39 metriä pitkä. Ylituotannon valmistukseen käytettiin 80 tonnia terästä, 15 tonnia raudoitusterästä ja 115 kuutiometriä betonia. Hissien ja sähkötuotteiden valmistukseen tehtiin 33 neliömetrinen komposiittipäällyste, 192 neliömetrin puolikuoren julkisivupinnoite, 4 turvakamera, 19 valaisimien valmistus ja sähköinfrastruktuuritöitä.

Kaksi hissiä palvelee kansalaisia

Uudessa uudenaikaisessa ylikulkusivustossa kaksi hissiä palvelee kansalaisia. Pääkaupunkiseudun kunta pitää nykyisen ylikillan avoinna uuden sillan avaamiseen saakka estääkseen kansalaisia ​​ylittämästä katua. Alueella asuvat kansalaiset, jotka käyttävät usein Çetin Emeç Overpassia, ovat tyytyväisiä uuden Çetin Emeç Overpass-rakennuksen rakentamiseen.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar