Çavuşlu-siltapalkit sijoitettu

Cavus-sillan palkit sijoitettiin
Cavus-sillan palkit sijoitettiin

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, joka pitää tärkeänä keskusta-alueiden liikennehankkeita, jatkaa työtä hankkeilla, jotka helpottavat keskustan ulkopuolella asuvien naapurimaiden kuljettamista. Tähän suuntaan silta sijaitsee Çıraklı-alueen ja Çıraklı-Derincen alueen välisellä yhteydetiellä. Tiedeministeriön toteuttamassa projektissa 11-palkit sijoitettiin sillan jalkoihin.

33-MITTARI PITUUS 11 PIECES PALA

Projektityön puitteissa rengasbetoni asetettiin virtauspohjan pohjalle. Kivimuurin rakentaminen puron molemmille puolille saatiin päätökseen. Käynnissä olevissa tutkimuksissa toteutettiin sivujalojen konkreettinen takila. Projektityön aikana sillan jalkoihin asetettiin 33 metriä pitkä 11 esijännitetty palkki.

Tulvien ja veden tulvien ehkäisy

Osana pyrkimyksiä laajentaa olemassa olevaa kapeaa joen pohjaa vanha silta puron yli puretaan ja rakennetaan uutta. Virtapeti, jossa silta sijaitsee, laajennettiin 32,5-metriin. Vuodevirtalaajennuksen odotetaan estävän tulvat ja tulvat alueella.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar