Lennot aloitettiin Boztepesta

Boztepeden-lennot aloitettiin uudelleen
Boztepeden-lennot aloitettiin uudelleen

Varjoliito Ordu Metropolitan Municipalin pormestari 8 jatkui kuukausien jälkeen Mehmet Hilmi Gülerin aloitteilla.

Pormestari Güler totesi, että Boztepe, joka on yksi maailman varjoliito-urheilun numeroiduista alueista ja johon pääsee köysiradalla lyhyessä ajassa, on yksi kaupungin vierashuoneista, ja sanoi: ”Tavoitteenamme on myötävaikuttaa Ordu-matkailuun. Tuemme tässä laajuudessa toteutettavia toimia loppuun saakka. ”

“MATKAILU ON SUOSIKKO TILA”

Ordu on vetovoimakeskus, ja tuhansia turisteja käy vuosittain, Boztepe korosti hiljattain keskeytettyjen lentojen palauttamisen tärkeyttä. Mehmet Hilmi Güler sanoi: ”Armeija ei ole vain kaupunki, jossa 3 asuu kuukausia. Tavoitteenamme on tehdä Orduista kaupunki, jossa 12 on kuukautta eläävä ja matkustettava kaupunki. THL: n ja siviili-ilmailun pääosaston kanssa käytyjen neuvottelujen ja järjestelyjen tuloksena jatkui varjoliito, joka oli keskeytetty aiemmin. Ordu Metropolitan Municipalina tutkimuksia jatketaan kaikilla aloilla, jotta kaupunkimme voi saada enemmän osakkeita matkailukakusta. Kaikkien suorittamiemme ja tulevien tutkimusten tavoitteena on saada armeija lisää julkisuuteen. "

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar