Bayburtin kuvitteellinen rautatie vuosien ajan on erittäin tärkeä alueelle

Bayburtun, jota kuvitellaan vuosia rautatiealueen kannalta, on erittäin tärkeä
Bayburtun, jota kuvitellaan vuosia rautatiealueen kannalta, on erittäin tärkeä

Trabzon Bayburtlular Association, joka on epämukava Bayburtin puuttumisesta Erzincan-Gumushane-Trabzon-rautatiereitille, josta on keskusteltu viime päivinä julkisesti ja teki tarjouskilpailun hankkeesta, antoi kirjallisen lehdistötiedotteen.

Trabzon Bayburt, etenkin vuosien unelma rautatiehankkeesta, on erittäin tärkeä alueelle, mikä osoittaa Trabzon Bayburtlular Associationin presidentin Saadettin Okayn merkityksen kirjallisessa lehdistötiedotteessaan seuraavissa lausunnoissa:

Demiryolu Trabzoniin ja naapurimaihin liittyviin provinsseihin läheisesti liittyvä rautatiehanke on viime vuosina aiheuttanut keskusteluja eri ulottuvuuksissa. Kuten tiedetään, rautatieasiat ovat olleet Trabzonin tärkeimpiä esityslistan kohtia menneisyydestä nykypäivään. Trabzon ei ole koskaan menettänyt asemaansa keskikaupungina maantieteellisen sijaintinsa perusteella. Se tosiseikka, että Trabzon liitetään Erzincan-reitille rautateitse, lisää merkittävästi voimaa kaupungin kehitykseen. Se on yhtä tärkeää kuin reitti, joka määritetään tällaisen hankkeen toteuttamiselle ”.

"Uskomme, että Bayburtissa annettu lupaus toteutetaan."

Okay totesi, että kyseisestä reitistä on esitetty monia tieteellisiä tutkimuksia ja ideoita, ja yksi niistä on prof. Kunnia Oruç antoi tärkeät lausunnot. Lisäksi todistamme, että Bayburt on aloittanut monia tutkimuksia rautatiealalla, mikä on hänen ikävänsä ja unelmansa, mutta positiivista kehitystä ei ole tapahtunut huolimatta Bayburtin poliitikkoille antamista lupauksista. Buddha luonnollisesti tekee meistä surullisia Trabzonissa asuvien bayburt-ihmisinä. Kun tarkastelemme tähän päivään mennessä suoritettujen tieteellisten tutkimusten tuloksia, Erzincan-Trabzon-reitillä tarkasteltavana olevan rautatiehankkeen sopivimmaksi ja taloudellisimmaksi maantieteelliseksi alueeksi nähdään Erzincan, Bayburt, Çaykara ja Reitit. Hanke, joka liittyy läheisesti koko alueeseen ja jonka uskomme olevan tärkeä sijoitus maamme kannalta, on niin tärkeä, että sitä ei jätetä poliittisten edunvalvojien armoille. Uskomme, ettei kenelläkään ole oikeutta pettyä ihmisiä, jotka ovat vuosien ajan eläneet unelmasta rautatieliikenteestä, ja että lupaus rautateestä Bayburtille toteutuu. Haluamme kansalaistemme tietävän, että täyttämme vastuumme yhdistyksenä. Kutsumme kaikkia, etenkin Bayburtin kansalaisjärjestöjä, jotka ovat vastuussa tästä asiasta, olemaan arkaluontoinen ja ottamaan tarvittava yhteinen asenne, kun tie on lähellä.Bayburtmedy kohteeseen)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar