Antalyassa aloitettiin uusi 19-alueen kattavaa kuljetusta koskeva suunnitelma

uusi kuljetussuunnitelma piirin kattamiseksi Antalyassa
uusi kuljetussuunnitelma piirin kattamiseksi Antalyassa

Antalyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Muhittin Böcek, Antalya, suunnitellut, säännöt, identiteetti jatkaa työskentelyä tavoitteena tehdä kaupunki. Tässä yhteydessä on aloitettu nykyisen liikenteen yleissuunnitelman uudelleenrakentaminen kattamaan koko 19-piiri.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Muhittin Böcek oli jo ilmoittanut, että he uudistavat 7-piirin kattavan liikenteen yleissuunnitelman kattamaan koko 19-alueen. Ensimmäinen uuden liikenteen yleissuunnitelman kokous pidettiin pääkaupunkiseudun kunnassa. Suurkaupunkikunnan kokouksen pääneuvoja. Cem Oğuz, professori Tohtori Halim Ceylan, professori Tohtori Soner Haldenbilen ja pääkaupunkiseudun kuntien liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmän osasto, Transportation Inc. ja tiedeosaston virkamiehet osallistuivat.

Piirretty tienkartta

Kokouksessa keskusteltiin pääkaupunkiseudun Antalyan kunnan liikenteen suunnitteluprosesseista, nykytilanteen arvioinnista, 2019-2024-vuosien välisistä työehdotuksista. Nykyinen liikenteen yleissuunnitelma, joka kattaa tällä hetkellä 7-alueen, on laadittu etenemissuunnitelmalla pakollista tarkistamista ja jälleenrakentamista varten kattamaan 19-alue.

MÄÄRITETYT VAPAUDET

Kokouksessa kuljetusten puute Antalyassa; julkisen liikenteen infrastruktuuri, polkupyörien kuljetus ja infrastruktuuri, jalankulkijoiden kuljetus, vammaisten kuljetus, henkilöautojen kuljetus, pysäköintialueet, moottoritieverkkoinfrastruktuuri, joukkoliikenneyhteydet ympäröiviin asutuksiin, kaukoliikenteen yhteydet, kaupunkien tavaraliikenne ja institutionaalinen rakenne. .

MITÄ VOI VOITTAA

Antalyan 2019-2024-kuljetusten joukossa luetellaan seuraavat: ”2015 Transportation Master Plan -päivitys, älykkäät kuljetusjärjestelmät, julkisen liikenteen kuntoutus, rautatiejärjestelmän investointiohjelmat, säännölliset tiedonkeruututkimukset ja muut työehdotukset.”

Uuden suunnitelman on oltava

Pääkaupunkiseudun pääkonsultti Tohtori Cem Oguz, liikenteen yleissuunnitelman päivitystyö on erittäin tärkeä presidentti Muhittin Böcekille, kiinnitti huomiota suunniteltuun, sääntöihin sitoutuneeseen kaupunkiin. Oguz kertoi, että uusi kuljetusten yleissuunnitelma on perusta monien kuljetusongelmien ratkaisulle. Cem Oğuz korosti säännöllisen tiedonkeruututkimuksen merkitystä tässä yhteydessä ja sanoi, että tämä kustannusten leikkaustutkimus on välttämätön sijoituspäätösten tekemiselle.

TOIMINTASUUNNITELMAT

Tohtori Cem Oguzista keskusteltiin muista polkupyörän toimintasuunnitelman, pysäköintiä koskevan toimintasuunnitelman, jalankulkijoiden toimintasuunnitelman, tieliikenneturvallisuuden toimintasuunnitelman valmistelun, ympäristön läheisyydessä tapahtuvien kuljetuskysymysten parantamisen ja integroinnin työehdotuksista.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.