Muutosmuutostyöt aloitettiin Altınkayı-bulevardilla

Altinkayisin bulevardinvaihtosuunnan muutostutkimukset aloitettiin
Altinkayisin bulevardinvaihtosuunnan muutostutkimukset aloitettiin

Malatyan pääkaupunkiseudun kunta harjoittaa muutosta, muutosta ja kunnostustöitä Golden Apricot Boulevardilla, joka on Malatyan suurin bulevardi, joka yhdistää Tecden Maşti-risteykseen.

3.3 kilometriä pitkä, 50 metriä leveä Golden Apricot Boulevard ennen 1.1 kilometrin osaa pääkaupunkiseudun asuinalueelle, jäljellä oleva 2.2 kilometriosa aloitti päällystystyöt.

Pääkaupunkiseudun pormestari Selahattin Gürkan, Golden Apricot Boulevard ja teki huomautuksia, antoi lausuntoja tehtävistä töistä. Apulaispääsihteeri Latif Okyay ja jotkut osastojen päälliköt ja sivuliikkeen johtajat seurasivat kiertueella.

Tienrakentamisen ja infrastruktuurien koordinointiosaston päällikkö Mehmet Mert kertoi aloittaneensa töitä Golden Apricot Boulevardilla, joka on yksi ajoneuvojen liikkuvuuden kannalta Malatyassa yleisimmin käytetyistä teistä sen avaamispäivästä lähtien. Teemme nyt PMT-sarjan ennen asfalttia. 2.2 avaa tietämme liikenteelle päivän aikana. ”

Gürkan: Boulevardimme näyttää maisemanmuutoksen jälkeen vielä kauniimmalta

Kaupunginjohtaja Selahattin Gürkan selitti, että he ovat alkaneet työskennellä saadakseen Golden Apricot Boulevardin sopimaan Malatyaan, ja sanoi: Wek Suunnittelimme bulevarditietämme 3-lähtöä ja 3-saapumista varten. Heti 15 päivän kuluttua valmistamme täällä asfalttityöt. Suhtaudumme arkaluontoisesti työn alkuun ja viimeistelyyn. Koska emme halua, että kansalaisemme kärsivät haitallisesti näissä tutkimuksissa, olemme herkkiä tälle aiheelle. Jalkakäytävä, valaistus, maisemointi ja keskitason mediaanityöt aloitetaan pian. Työskentelemme puiden istuttamisessa, jotka eivät tarvitse paljon vettä keskimmäisessä mediaanissamme. Boulevardimme on kauniimpi ulkonäkö maisemoinnilla. ”

Kun kaikki tienrakennustyöt tällä alueella ovat valmis, kansalaistemme ovat erittäin mukavia

Korostaen, että Golden Apricot Boulevard yhdistetään Saray Bosna Streetiin ja Fahri Kayahan Boulevardiin, pormestari Gürkan kertoi: ”Boulevardimme yhdistää Mıhlıdut Streetin. Liikenteen sujuvuuden parantamiseksi teimme kauniin risteyksen Altınkayı-Güngör-Mıhlıdut-katujen risteykseen. Alueen suurin akseli on Golden Apricot, kun yhdistämme Saray Bosna Street -kadun kanssa, jonka avasimme länteen, meillä on uusi tapa itään-länteen. Tämä helpottaa kaupunkiliikennettä kehätien länsipuolella. Boulevardimme on myös yksi tärkeimmistä yhteyksistä South Belt -tielle. Kun kaikki tienrakennustyöt tällä alueella ovat valmis, kansalaistemme ovat erittäin mukavia ”.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.