9. Konyassa järjestetään Eurasia Rail 2021 -messut! .. Allekirjoitukset allekirjoitettu

maailman suurin rautatiemessut järjestetään konyassa
maailman suurin rautatiemessut järjestetään konyassa

Konyan pääkaupunkiseudun kunta ja valtion rautateiden pääosasto (TCDD) allekirjoittivat kansainvälisen rautatie-, kevytraidejärjestelmän, infrastruktuurin ja logistiikan messujen (EUROASIA RAIL) 9-järjestelyn järjestämisen 3-5-maaliskuussa 2021.

Konya on puhunut pöytäkonferenssitilaisuudessa, Konyan pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Ugur Ibrahim Altay, viimeisen ajanjakson aikana isännöinyt monia kansallisia ja kansainvälisiä järjestöjä. Hän totesi, että ne allekirjoittivat pöytäkirjan maaliskuussa. 2021 allekirjoittaa erittäin tärkeän organisaation, hän sanoi.

Korostaen, että Konya on ollut menneisyydestä lähtien rautatiealan kanssa kietoutunut kaupunki, pormestari Altay kertoi, Konya Konya on ensimmäinen kaupunki, joka käyttää raitiovaunua Anatoliassa. Rautateihin on nyt tehty suuria investointeja. Konya Metron tarjous toteutetaan ja Konya sisällytetään metroa käyttävien kaupunkien listalle. Toivomme pääjohtajamme myötävaikuttavan allekirjoitukseen Konyan esikaupungista tässä kuussa. Konya on jälleen yksi ensimmäisistä kaupungeista, joka käyttää nopeaa junaa. Konyas rakasti junaa ja rautatietä. Matkamme tällä hetkellä Istanbuliin rautateitse. Ilmaisemme kiitollisuutemme liikenne- ja infrastruktuuriministeriölle ja TCDD: n pääjohtajalle. Jos näin on tänään, presidentti ja AK-puolue ovat osallistuneet suuresti. Konya on myös reilu kaupunki. Toivon, että siitä tulee erittäin mukava messu kaikille vierailijoille. Näyttelykeskuksen liittäminen rautatieyhteyteen tarjoaa merkittävän edun myöhemmin järjestettäville messuille. Konyan pääkaupunkiseudun kuntana olemme valmiita tarjoamaan kaikenlaista tukea tämän messun toteuttamiselle parhaalla mahdollisella tavalla. ”

RAUTAJÄRJESTELMÄN TYÖKALUT NÄYTETÄÄN MYÖS

TCDD Pääjohtaja Ali Ihsan tarkoituksenmukaista, korosti, että muualla maailmassa, joka on kolmanneksi suurin näyttely ja Turkin rautatiealan, mikä on mukana kehittämässä EUROA RAIL oikeudenmukainen olemisen säännellä xnumx.'sun Konya Vuonna 9 on heille tärkeä. Uygun sanoi: ”Rautateinä jatkamme investointeja Konyaan ja saamme uusia teoksia uuden visioomme ja tehtävämme avulla. Tähän mennessä ajoneuvojen valmistajien tuottamia rautateitä ei voitu näytteillä, koska rautatieyhteyttä ei ollut Ankaran, Istanbulin ja Izmirin messualueille. Osallistujien suurin toive on, että he haluavat kuljettaa tuotteitaan rautateitse. Konya on tässä vaiheessa tärkeämpi meille. Konyan messualue on lähellä Kayacıkin logistiikkakeskusta. Rautatieajoneuvot tuodaan logistiikkakeskukseen junalla yhteistyössä organisaatiomme ja Konyan pääkaupunkiseudun kunnan kanssa, ja näyttelyalue esitetään organisaatiomme asettamilla raiteilla. Toivon, että allekirjoittamamme pöytäkirja on hyödyllinen. "

Puheiden jälkeen Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Uğur İbrahim Altay ja TCDD: n toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun allekirjoittivat pöytäkirjan messujen järjestämisestä Konyassa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar