3-monikerroksinen Istanbulin tunnelin projekti meneillään tarjouskilpailuun

monikerroksisten suurten tunneliprojektien tarjouskilpailu
monikerroksisten suurten tunneliprojektien tarjouskilpailu

3 Floor suuren tunnelin Istanbulin Turkin mega projektit menee kilpailutettiin pian. Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan kertoi: yerli Paikalliset ja ulkomaiset yritykset ovat osoittaneet suurta kiinnostusta projektiin, jota aiomme tehdä ulkoisella luotolla.

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan kertoi, että paikalliset ja ulkomaiset yritykset osoittivat suurta kiinnostusta 3-kerroksisen suuren Istanbulin tunnelin tarjouskilpailuun, jonka ne aikovat tehdä ulkomaisella luotolla.

Turhan vastasi tiedotusvälineiden edustajien kysymyksiin Kongressin Ankarassa järjestetyn kansainvälisen moottoriteiden, siltojen ja tunnelien 4th-messujen avaamisessa. Turhan arvioi Istanbulin 3-kerroksisen tunnelin tunnelin tarjouskilpailussa saavutettua vaihetta ja huomautti, että hankkeesta kiinnostuneiden yritysten määrä kasvoi maailman rahoitusmarkkinoiden normalisoitumisen myötä ja että ulkomaiset sijoittajat osoittivat kiinnostusta. Ministeri Turhan, 1915 Çanakkalen silta kysymyksessä, työ jatkui suunnitellusti, hän sanoi. Turhan, joka ilmoitti, että kumipyöräiset ajoneuvot ohittavat 2022: n Dardanelles-salmelta, kertoivat: "Ajoneuvomme kulkevat Gallipolista Çanakkaleen muutamassa minuutissa odottamatta ja pysähtymättä".

Turhan, Liikennesuunnitelmien kylästä tie, jaettuna valtatie kehätie, päivittää toisaalta uudistaa standardeja kansallisen tieverkon tunneleissa sillan, toisaalta, itä-länsi Turkin kautta, ilmoitti, että he tekevät eteläpohjoissuunnassa kansainväliset käytävät toimiva. Turhan, 17 viime vuonna vain kuljetus- ja infrastruktuuripalveluihin 750 miljardia puntaa, hän totesi kuluttavansa. Turhan huomautti, että tavaraliikenteen ja henkilöliikenteen kehitys on melkein vallankumous ja että jaettu tieverkko, joka yhdistää 6 tuhatta 101 kilometriä ja yhdistää vain 6in maakunnan nykyään, yhdistää 27 maakunnan tuhansia kilometrejä.

Turhan sanoi, että he aikovat rakentaa yhteensä 2035 tuhatta 5 kilometriä 556: llä rakentamalla, käytä-siirrä -mallilla, çalış Työ jatkuu näiden projektien 597-kilometreillä. Avasimme koko Istanbul-Bursa-Izmir-moottoritien, mukaan lukien Osmangazin silta, 4 elokuussa. 398-kilometrillä Pohjois-Marmaran moottoritieltä avasimme liikenteelle Odayeri-Kurtköy-osuuden, mukaan lukien Yavuz Sultan Selim -silta. Kınalı-Odayeri ja Kurtköy-Akyazı -osastot jatkavat työskentelyä. Lisäksi rakennetaan 1915 Malkara-Gallipoli -osuutta, jossa sijaitsee 101 Çanakkale-silta, Menemen-Aliağa Çandarlı-moottoritie ja 96-kilometrinen Ankara-Niğde-moottoritie.

Ministeri Turhan, Marmaray ja Gebze-Halkalı Hän totesi, että jättiläishankkeet, kuten Lähiölinja, Yavuz Sultan Selimin silta, Istanbulin lentokenttä, Osmangazin silta ja Istanbul-İzmir-moottoritie ja Euraasian tunneli, selvisivät aikakaudella lisäämällä voimaa kansainväliselle areenalle ja teet, kuten moottoritiet, sillat ja tunnelit, muodostavat niiden päärangan. . Turhan tarjoaa myös tietoa suurnopeusjunatyöstä, 45 prosenttia nykyisistä junalinjoista on ilmoitettu, 2023 prosenttia on 70 prosenttia sähköisistä signaloinneista, hän sanoi.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar