YHT-retkitys lisääntyy uusilla YHT-sarjoilla 2020: llä

yht-palvelu kasvaa uusien yht-sarjojen myötä
yht-palvelu kasvaa uusien yht-sarjojen myötä

TCDD Transportation -päällikkö Kamuran Yazıcı osallistui Kuşadasıssa pidetyille seminaareille CD TCDD Transportation AŞ 2019 -vuoden syksyisen täydennyskoulutusohjelman gerçekleştiril yhteydessä.

Puheenvuorossaan osallistujille Yazıcı kertoi, että vuodesta 2003 ja liikenne- ja infrastruktuuriministeriöstä lähtien harjoitetulla liikennepolitiikalla pyritään kehittämään tasapainoisia ja suunniteltuja kuljetusmuotoja liikenne- ja infrastruktuuriministeriön alaisuudessa. hän sanoi painokkaasti:

X 2019 950 henkilöstö osallistui 850 kevät- ja XNUMX henkilöstökoulutukseen syksyllä ”

”Täydennyskoulutuksella on suuri merkitys ja panos rautatiealan tarvitsemien henkilöresurssien tarjoamiseen maailman nopeimmin kehittyvällä tekniikalla. Uskon täysin, että 2019 keväällä 950 ja syksyllä 850 pystyvät hoitamaan tehtävänsä paremmin näillä koulutuksilla. "

”2020 lisää YHT-lentoja uusilla YHT-sarjoilla”

Tulostin herätti huomion lisäämällä tuhat 213 kilometriä nopeaa junaa ja tuhat 870 kilometriä korkeaa rautatietä seuraavan viiden vuoden aikana käytettävään tuhanteen 290 kilometrin nopeaan rautatieverkkoon. Halkalıkorkeintaan 10 metriä palvelevien suurnopeusjunien kysyntä.

Yazıcı jatkoi puhettaan seuraavasti: geri Laskenta on alkanut Ankara-Sivas-suurnopeusjunaradan käyttöönotolle. 2020: ssä uusia YHT-sarjoja kasvaa ja YHT-lentomme lisääntyy. East Expressin voimakkaan kiinnostuksen takia turistista East Expressiä varten pyydettiin tuhansia vuoteita, jotka laitoimme Ankara-Kars-linjalle. Van Lake Express -sovelluksemme kysyntä kasvaa päivä päivältä. Istanbul-Sofia, Van-Teheran -junien lisäksi Trans Asia Express on lanseerattu kansainvälisessä henkilöliikenteessä. ”

"Tavoitteena on kuljettaa miljoona tonnia rahtia Iranin kanssa vuosittain"

Baku-Tbilisi-Kars -rautatie, joka tunnetaan nimellä Raud Silk Road ja tarjoaa jatkuvia rautatiekuljetuksia Pekingistä Lontooseen, ja Trans-Kaspian kansainvälinen rautatiereitti herättivät alueen maiden, erityisesti Kiinan, huomion korostaen, että rahtikuljetukset lisääntyivät yhdeksässä määränpäässä tämän linjan kautta. ja sanoi, että matkustajaliikenteen aloittaminen ICTA: lla on parhaillaan käynnissä.

“420 tuhat matkustajaa päivässä Marmarayssa”

Toteuttamalla ryhmäjuna Iranin kanssa ja asianmukainen tariffipolitiikka, lisäämällä kuljetusten määrää ja lisäämällä tavoitetta miljoona tonnia vuodessa. Yazıcı, Printer, Marmaray'ın aloitti liikenteen kaikilla päivittäisillä matkustajamäärillä 220 tuhatta 420 tuhatta tuhatta tulevaisuudessa odotetaan ylittävän miljoona, hän sanoi.

Pääjohtaja Kamuran Yazıcı osallistui seminaareihin ja arvioi tilanteensa henkilöstön kanssa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 04

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 4 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (rautatie) ylitysrakentaminen

Marraskuu 5 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 06

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de ylitysrakentaminen

Marraskuu 6 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar