1915 Canakkalen silta leimasi alueen

canakkale-silta merkitsee aluetta
canakkale-silta merkitsee aluetta

Çanakkalen kuvernööri Orhan Tavlı, 18 Maaliskuu 2017 presidentti Recep Tayyip Erdogan 1915 Çanakkalen sillan asettamiin perustusiin tutkittiin rakennustyömaata.

Kiinteistövälityksen kansalliset tarkastajat Cetin Akder ja Ali Alper Orkun, Lapsekin kuvernööri Tahir Sahin ja Lapsekin pormestari Eyup Yilmaz, mukaan lukien tutkinnan kuvernööri Orhan Tavli, Bursan moottoritien julkisen ja yksityisen kumppanuuden pääosaston aluejohtaja Sezgin Küçükbekir'den saivat tietoja siltatyöstä.

canakkale-silta merkitsee aluetta
canakkale-silta merkitsee aluetta

1915 Çanakkalen silta, joka jatkaa nopeasti mantereiden yhdistämistä Dardanelles-salmella, on maailman suurimman keskivälin ripustussillan otsikko, 100-silta, jonka keskiväli 2023-metriä edustaa tasavallan 1915-säätiön perustamispäivää. Liitännät ja liitäntäelementit maalataan punavalkoisella, Turkin lipun väreillä, ja molemmin puolin sijaitsevien 333 metriä korkeiden tornien yläosassa on hahmot, jotka kuvaavat Seyit Onbaşın tykistökuulia, jonka hän ajoi tynnyriin Dardanellien sodan aikana.

1915 770 ja 3 mittarit lähestyvät 563 ja 365 mittarien viadukteja 680 mittarina, 4608 x 2 liikennekaista on suunnilleen 3 xNUMX ja 318 Mart, Çanakkalen merivoimien voiton vuosipäivä.

Asiat, jotka Malkara-Canakkalen valtatien ja 1915 Canakkale silta, joka on kaikkein kehittyneillä alueilla Turkin talouden ja Marmaran, jossa merkittävä osa väestöstä ja satamista Egeanmeren alueella, tarjoamalla kiskon ja integrointi tieliikennehankkeiden ilmassa kuljetusjärjestelmä; nämä alueet tarjoavat teollisuuden tarpeelle taloudellisen kehityksen sekä tasapainoisen suunnittelun ja rakenteen.

1915 Çanakkalen siltahanke, ottaen huomioon alueen, ympäristön, luonnon ja ihmisten vaikutukset, ottamalla kenttätutkimuksia historiallisille alueille aiheutuvien vahinkojen estämiseksi, tunnistamalla reitillä mahdollisesti olevat historialliset ja kulttuuriset voimavarat, toteuttamalla kaikki tarvittavat toimenpiteet biologisen monimuotoisuuden suojelemiseksi merellä ja vedenalaisessa elämässä, 1915 Çanakkalen silta, joka on tekninen ja symbolinen projekti, aloitettiin toteuttamalla siirtämällä Pinna Nobiliksen nimeltään kampasimpukka tyyppi rakennustyömailta turvalliselle alueelle ja lisäämällä se Çanakkaleen meidän ympäristöystävälliseksi ja ympäristöystävälliseksi projektiksi.

18 maaliskuu 2022 1915-silta, joka valmistuu XNUMX: ssä, tarjoaa suuren panoksen Çanakkalen matkailuun historiallisilla kulttuuri- ja luonnonkauneudellaan tekemällä huomattavan panoksen Çanakkalen maatalouteen ja kauppaan lyhentämällä etäisyyttä markkinoilta.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar