17 miljardi liira

miljardia puntaa vuodessa
miljardia puntaa vuodessa

Järjestetään liikenne- ja infrastruktuuriministeriön tuella, infrastruktuurisijoitusten pääosaston, moottoriteiden pääosaston ja Kansainvälisen tieliiton (IRF) teknisellä tuella. Kansainväliset moottoritiet, sillat ja tunnelit -messut avasivat ovensa.

Ministeri Turhan, Congresium messujen avaamisessa Ankarassa pitämässään puheessa, teknologialla, joka on tällä aikakaudella huimaavissa nopeissa muutoksissa kaikilla elämänalueilla, etenkin liikennealalla, on suuri vaikutus, hän sanoi.

Turhan totesi, että sillä on kansainvälisten standardien mukaisesti kehitetty moderni kuljetusverkko, joka suunnitellaan ja toteutetaan ottamalla huomioon sen integroituminen toisiinsa. Turhan korosti työskentelevänsä joukkojensa kanssa tämän parantamiseksi edelleen.

Länsi- ja Itä-, joka yhdistää mantereen Aasian osa Turkin suuren risteyksessä maailmankaupan, aina tärkein avain kehitettäessä Turhan sanoi, että se olisi yksi liikenneinfrastruktuurin "Turkki on 4 miljardin väestöstä 1,6 tunnin lentomatka 30 biljoonaa dollaria toisin sanoen lähes puolet koko maailmankaupasta. Ottaen huomioon sijaintimme maailmankartalla olemme luonnollisella logistisella pohjalla kuljetustoiminnalle alueellamme. ”

Turhan, Turkki, osoittaen läsnäoloa strategisesti kannalta kansainvälisen kaupan, vuorovaikutuksessa toistensa kanssa Länsi talouksien itään vielä suurelta osin toteutuu Turkissa, siksi ilmaisseet työtä yötä päivää loppuun maan liikenteen ja viestinnän infrastruktuurin.

Molemmat parantavat ihmisten elämänlaatua sekä mahdollista Turkin Turhan sanoivat sopeutumaan maailmanlaajuiseen kilpailuun, nyt kaikki liikennemuodot tässä yhteydessä korostettiin, että kunnes liha on hyvin merkittävä etäisyys.

Ministeri Turhan, Marmaray ja Gebze-Halkalı Hän totesi, että jättiläishankkeet, kuten Lähiölinja, Yavuz Sultan Selimin silta, Istanbulin lentokenttä, Osmangazin silta ja Istanbul-İzmir-moottoritie ja Euraasian tunneli, selvisivät aikakaudella lisäämällä voimaa kansainväliselle areenalle ja teet, kuten moottoritiet, sillat ja tunnelit, muodostavat niiden päärangan. .

”17 kuljettaa 750 miljardia puntaa vuodessa”

Turhan, Liikennesuunnitelmien kylästä tie, jaettuna valtatie kehätie, päivittää toisaalta uudistaa standardeja kansallisen tieverkon tunneleissa sillan, toisaalta, itä-länsi Turkin kautta, ilmoitti, että he tekevät eteläpohjoissuunnassa kansainväliset käytävät toimiva. Turhan, 17 viime vuonna vain kuljetus- ja infrastruktuuripalveluihin, 750 miljardia puntaa, hän totesi.

Tässä prosessissa tavara- ja henkilöliikenteen kehittäminen moottoriteillä on melkein vallankumous silmiinpistävän Turhanin luonteessa, 6 tuhatta 101 kilometriä ja vain jaettua tieverkkoa yhdistävä 6 tuhat, nykyään 27 tuhat kilometriä yhteydeksi toisiinsa on tullut 77in maakuntaan, hän sanoi.

Turhan, tuhat 714 kilometriä moottoritieverkkoa viime vuonna 17 tuhat tuhatta 322 kilometriä kasvoi kasvattamalla 3 tuhatta 36 kilometriä, mukavat kuljetukset ja kestävät tiet 68 tuhatta 229 tuhat kilometriä tieverkkoa kertoivat, että 38'nin BSK -standardit saavutettiin.

Iyle Pyrimme rakentamaan 5 tuhatta 556 kilometriä moottoritietä BOT-mallilla ”

Rakenna, käytä-siirrä (BOT) -malli 2035 vuoteen 5 tuhat 556 kilometriä moottoritierakennussuunnitelmia ilmaisi Turhanin sanoen:

Yapım Rakennustyöt jatkuvat näiden projektien 597-kilometriosalla. Elokuussa avasimme koko Istanbul-Bursa-Izmir-moottoritien, mukaan lukien Osmangazi-silta 4: llä, presidenttiämme osallistuttaessa. Avasimme Odayeri-Kurtköy-osuuden, mukaan lukien Yavuz Sultan Selim -silta, Pohjois-Marmaran moottoritielle, joka on kilometrin pituinen 398. Kınalı-Odayeri- ja Kurtköy-Akyazı-osuudet jatkavat työtään. Lisäksi jatkamme Malnara-Gallipoli -osan 1915-kilometrin, Menemen-Aliağa Çandarlı-moottoritien 101-kilometrin ja Ankara-Niğde-moottoritien 96-kilometrin, 330 Çanakkalen sillan, Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-moottoritien, sisällä.

Tarjouksen aloittaminen jättiläishankkeessa

Ministeri Turhan otti huomioon maan haastavan maantieteen ja totesi, että tunnelien ja siltojen rakentamisesta tuli tärkeämpää. "Ensimmäisenä maailmassa yhdellä kulkulla, yhtenä tunnelina, 3-kerroksinen iso Istanbulin tunneli, olemme suorittaneet suunnittelun, tulemme pian tarjouskilpailuvaiheeseen", hän sanoi.

Turhan tarjoaa myös tietoa suurnopeusjunasta, 45 prosenttia nykyisistä junalinjoista on ilmoitettu, 2023 prosenttia sähkösignaalista on tarkoitettu saamaan 70'ini sanottua.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar