Korirakenne on uusittu Başiskele İstiklal-kadulla

ylempi rakenne on uusittu istiklal-kadulla basekelissa
ylempi rakenne on uusittu istiklal-kadulla basekelissa

Kocaelin pääkaupunkikunta jatkaa tienhoito-, korjaus- ja kunnostustöitä kaupungissa. Tässä yhteydessä Başiskelen alueen Doğantepen naapuruston İstiklal-katu uusittiin päällirakennustyöillä. Tiedeosaston suorittamien töiden puitteissa tehtiin tuhat 400 metriä pitkä asfaltointi. Istiklal-katua käytetään myös kansalaisena ryhmätietä, joka tarjoaa yhteyden Başiskelen ja Kartepe-kylien välille.

SUPERSTRUKTUURI UUDELLEEN UUDISTETTU TUHANSA 400-MITRASSA

Päällirakennustyön mukaisesti İstiklal-kadulle tehtiin tuhat 400 metriä asfaltointia. 4 tuhatta 500 tonnia PMT: tä asetettiin tutkimuksen suuntaan ja käytettiin 2 tuhat tonnia asfalttia. Tie, johon sisältyy myös maaperän parannuksia, on laajennettu puoli metriä leveäksi.

TYÖT TÄYTTÄÄ ASAP

Tiedeministeriön heinäkuussa 28 aloittamat työt toteutettiin ryhmien omistautuneella työllä. Maakaasu- ja vesirakennustöiden vuoksi huonontunut İstiklal Street -tie tuli entistä mukavammaksi töiden jälkeen.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.